Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

minimoon

Vier de liefde in eigen land!

Het is heerlijk om lekker in een vakantieoord of all-in hotel te verblijven tijdens je huwelijksreis. Tevreden ontspannen na alle hectische en drukke dagen. Je hebt groot gelijk! Maar niet iedereen zoekt deze vorm van ontspanning. Gelukkig zijn er veel alternatieve mogelijkheden om te genieten van jullie eerste vakantie samen als just married stelletje.

Ga op mini-moon!

Zo’n tropische huwelijksreis ziet er altijd geweldig uit op alle perfecte plaatjes. Maar misschien zijn jullie niet zo van het reizen, hebben jullie helemaal geen zin in al die vakantiestress of is misschien het budget wel op? Als jullie snel tevreden zijn hoef je in principe niet uren in een vliegtuig te zitten om na te genieten van jullie heerlijke bruiloft. Natuurlijk heb je in Nederland nooit helemaal zekerheid op lekker weer, maar in de zomermaanden is het de afgelopen jaren heerlijk geweest. Op de Nederlandse stranden en terrassen kun je namelijk ook heerlijk vertoeven!

De stad van de Brabantse gezelligheid: Breda! Houden jullie van gezelligheid, mensen kijken, leuke terrassen en lekker shoppen? Breda is een stad waar jullie allerlei mogelijkheden hebben en heeft een aantal prachtige hotels. Een mooi voorbeeld is Hotels Nassau Breda, een historisch gebouw waar allerlei prachtige monumentale bezienswaardigheden te zien zijn, een echte beleving!

Tiny house boat

tinyhouse boat

Slapen op het water? In Friesland heb je kun je verblijven op een Tiny Houseboat. Een boot wat lijkt op een tiny house, waarmee je kunt overnachten op het water, knus maar met alle luxe. En het bijzondere is: je kunt hem in overleg en na een korte instructie gewoon zelf naar een mooie plek varen als je beschikt over enige vaarervaring. Ook is het mogelijk je door een schipper naar een eiland in het Heegermeer te laten varen en kun je een rubberboot als optie boeken om de omgeving te verkennen. Het is knus, gezellig, romantisch en je kunt omgeving Noord-Holland verkennen tijdens jullie eigen roadtrip. Deze accommodatie kun je onder andere boeken bij bookahouseboat.com.

Luxe en verwennerij

fort beemster

Toch wat meer luxe en verwennerij? In Nederland heb je zeker genoeg luxe en wellness mogelijkheden. Vlakbij onze mooie hoofdstad Amsterdam vind je op 20 minuten rijden Fort Resort in de Beemster. Een heerlijk, luxe en rustgevende locatie waar je compleet in de watten wordt gelegd. Ze hebben een grote spa met verschillende baden en sauna’s rondom de historische muren van het Fort gebouwd, een unieke beleving dus!

Zon, zee en strand

minimoon strand

Houden jullie honderd procent van zon, zee en strand? Dan zit je in midden zomer in Nederland op de stranden van Den Haag helemaal goed! In de Haagse strandhuisjes heb je een knus, gezellig en luxe huisje waar je letterlijk op het strand wakker wordt. Je loopt het terrasje af en staat zo met je voeten in het zand. Je hebt een grote ruimte om het huisje heen, dus je ligt niet met handdoek naast een onbekende buurman, heerlijk genieten dus!

In ons kleine landje zijn er heel veel mogelijkheden om je huwelijksreis mee in te vullen. Waar jullie ook heen gaan het belangrijkste is dat jullie kunnen nagenieten van jullie bijzondere en romantische avontuur. Vier de liefde en geniet van elkaar!

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!