Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Mobiele bar voor je bruiloft feest

Is de zoektocht naar een grappige manier om een beetje eigenzinnigheid aan je bruiloft toe te voegen gestart? Dan willen wij de suggestie doen om eens na te denken over een mobiele bar voor je bruiloft. Bars op wielen zijn in opkomst en ze worden ook steeds geiniger. We kunnen niet precies benoemen, wie nou als eerste een vintage camper (of een paardentrailer of een Italiaanse Vespa etc.) ombouwde tot een magische drankjes automaat, maar we zijn zeker dat ze in de smaak vallen!

BubbleBar

mobiele bar voor je bruiloft

BOHOLICIOUS

mobiele bar op je bruiloft boho zwart

Runaway with me

TAP & Fizz

Paddock Pub

Tapperij

De Zwervende Bron

Als je enthousiast wordt bij het idee, dat je de party direct bij de receptie, het diner of het vrijgezellenfeest parkeert – of bij alle – dan wordt het tijd voor enige opwinding! We zochten in alle hoeken en gaten om jou de allerleukste exemplaren te presenteren. Een extraatje van een mobiele bar voor je bruiloft? Het zijn net zwervers. Wijn, bier, champagne of prosecco, cocktails en mocktails – mobiele bars brengen de fun factor naar jouw feest.

De Bruin Café Bar

De Transport Fiets Bar

De Scooter Bierbar

De Sleurbar

De Baronette

Nog veel meer leuke ideeën om hapjes en drankjes te serveren op jullie bruiloft vind je op de blog Barretje op je bruiloft

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!