Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Altijd zomers: 6 x trouwen in een kas

In een kasteel, aan het water, in een kerk of in de achtertuin… De keuzemogelijkheden voor een trouwlocatie zijn haast eindeloos! Weet jij al waar jullie gaan trouwen? Wat dacht je van een prachtige kas?

Het voordeel van trouwen in een (bloemen)kas is dat je altijd het zomerse of zelfs tropische sfeertje behoudt, zelfs als het met bakken uit de hemel valt. Je hoeft je bij deze trouwlocaties dus ook geen zorgen te maken over het weer! Enthousiast? Wij hebben enkele prachtige (bloemen)kassen op een rijtje gezet die zich aanbieden als trouwlocaties.

Trouwen in een kas in Noord-Brabant

Oké, officieel is de ‘kas’ van d’Heerstaayen een orangerie. En wat voor een! ‘’Een idyllische trouwlocatie met druivenplanten en een Italiaanse jasmijn die over de oude balken slingeren.’’ Bij deze trouwlocatie is het eerder alsof jullie je in Italië of Frankrijk begeven dan in Noord-Brabant. Naast dat je op deze locatie in de orangerie kunt trouwen, is er ook een prachtige boomgaard en een bloementuin waar je elkaar het ja-woord kunt geven. De orangerie is onwijs sfeervol ingericht en heeft zelfs een openhaard. Leuke bijeenkomstigheid: d’Heerstaayen heeft ook een wijngaard! Écht net Frankrijk of Italië, maar dan net wat dichterbij. Hier kun je meer over de locatie lezen en contact opnemen.

In de Brabantse Kempen vind je het landelijk gelegen Akkerzicht en dat zegt meteen veel over de locatie. Je kijkt je ogen uit over al het groen, de stilte en de ruimte van het wijdse landschap.Hier kun je trouwen bij de vuurplaats in het weiland, onder de robuuste, imposante eikenhouten Marqueen óf in de elegante kas. Geniet met je gasten van het licht in de vrije natuur en in de Orangerie. Natuurlijk kun je er ook lekker eten en geniet je van producten uit de regio. Over deze locatie is nog veel meer te vertellen. Lees over Akkerzicht eerst eens verder op de site, bekijk vooral de foto’s en wie weet maak je dan een afspraak.

Trouwen in een kas in Arnhem

In Arnhem staat een mooie industriële kas omgeven door groen en mooie bloemen. Op deze locatie kun je de gehele bruiloft doorbrengen, van de ceremonie tot het feest. Hoewel de kas vol staat met weelderige bloemen en de trouwlocatie ietwat vintage is, laat de locatie ook genoeg ruimte over om het interieur aan te passen naar jullie eigen stijl. Bij interesse naar deze trouwlocatie kun je een offerte op maat aanvragen. Dat kan hier.

Trouwen in een botanische tuin in Leiden

In Leiden kun je trouwen in de oudste botanische tuin van Nederland. Deze officiële trouwlocatie van Leiden bevindt zich midden in het groen én in het centrum van Leiden. Je kunt elkaar het ja-woord geven in de 18e-eeuwse oranjerie. De receptie, het diner en het feest verplaatsen zich daarna naar de botanische tuin. Voor meer informatie en beschikbaarheid over deze trouwlocatie, kijk hier.

Trouwen in een kas in Amsterdam

De Hortus Botanicus is eveneens een officiële trouwlocatie. Je kunt hier de ceremonie voltrekken op verschillende plekken binnen de locatie, zoals op het terras, in één van de zalen of in de palmenkas. Waar je ook trouwt, je bent omgeven door exotische bloemen en planten. De receptie, het diner en het feest kunnen ook worden gehouden in de sfeervolle oranjerie die direct toegang biedt tot het terras. Dineren kan zowel binnen als buiten en bij slecht weer kan het terras gedeeltelijk overdekt worden en voorzien worden van verwarmende en romantische vuurschalen. Wil je meer weten over deze trouwlocatie, kijk dan op de website.

Trouwen in een kas in Nieuwegein

Bij de Green Village in Nieuwegein trouw je altijd met mooi weer, zo zeggen ze zelf. De locatie heeft verschillende plekken waar je elkaar het ja-woord kunt geven, kunt dineren en feesten. Ook heeft de Green Village een eigen keukenteam en een sfeervolle tuin. En hoewel de locatie centraal is gelegen en makkelijk te bereiken is met het OV en de auto, bevindt je je op deze locatie midden in het groen. Meer weten over deze locatie? Kijk dan even op de website.

Weet jij een kas of serre die erbij hoort op deze pagina? Laat het ons dan weten! Daar doen we aanstaande bruidsparen een enorm plezier mee. Dankjewel!

Wil je trouwen in de Rotterdamse regio? Bekijk op deze pagina een aantal locaties van de metropool aan de Maas.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!