Picture of jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Trouwen op het strand, WeddingFair

Strandbruiloft in turquoise en perzik

Dompel jezelf onder in een dromerige strandbruiloft waar het zachte geluid van kabbelende golven de toon zet voor een romantisch feest. Stel je een fotogenieke zanderige kust voor, versierd met een bamboeboog gedrapeerd in perzik- en turquoise stoffen die loom bewegen op de wind. Bruidsvriendinnen zwieren in elegante perzikkleurige jurken, terwijl de bruidegomsvrienden stijlvolle beige pakken met turquoise accenten aantrekken.

Het paar wisselt geloften uit tegen een achtergrond van het sprankelend turquoise water, met gasten die op witte stoelen zitten met wapperende stoelsjerpen. De receptie straalt de charme van de kust uit, met middelpunten van drijvende kaarsen en schelpaccenten, terwijl gasten genieten van beachy cocktails, waardoor onvergetelijke herinneringen van een beachwedding worden gecreëerd.

Moodboard Strandbruiloft, sandy beach salty kisses

Creatieve ideeën voor een strandbruiloft met een perzik- en turquoise kleurenschema

Uitnodigingen

Ontwerp elegante uitnodigingen met een aquarelmotief met perzik- en/of turquoise tinten. Gebruik getextureerd of metallic papier om een vleugje verfijning toe te voegen.

Strandbruiloft, Turqoise en perzik uitnodiging

Creatief decor

Zet een boog op van bamboe of hout versierd met vloeiende perzik en turquoise stof, geaccentueerd met schelpen en zeesterren. Plaats bloemstukken in dezelfde kleuren in met zand gevulde vazen langs het gangpad.

Strandbruiloft Turquoise en perzik

Dresscode

Vraag je bruidsvriendinnen te kiezen voor glanzende perzikkleurige jurken en accessorize met sieraden of sjerpen. De bruidegomsvrienden kunnen turquoise stropdassen of vlinderstrikken dragen met een pochet met perzik corsages.

Trouwjurk

Kies voor een prachtige ivoren bruidsjurk en accessorize met perzik- en turquoise details. Overweeg het dragen van een perzikkleurige ceintuur, turquoise schoenen of een delicaat haaraccessoire met beide kleuren.

Trouwpak

Laat de bruidegom een stijlvol beige pak dragen met een perzikkleurige stropdas en turquoise pochetcorsage. Deze combinatie vult het kleurenschema aan en voegt een vleugje flair toe.

Ceremonie zitplaatsen

Schik witte stoelen met perzik en turquoise stoel sjerpen afwisselend langs de gangpaden. Hang decoratieve papieren handwaaiers of parasols in bijpassende kleuren aan de achterkant van elke stoel voor een speelse touch.

Strandbruiloft turquoise en perzik
Centerpieces

Gebruik hoge heldere glazen vazen gevuld met water en drijvende perzikkleurige kaarsen. Omring de vazen met turquoise zeeglas, schelpen en kleine kiezels voor een betoverende strandsfeer.

Receptie decor

Drapeer perzik en turquoise stof over het plafond of hang kleurrijke papieren lantaarns in deze tinten om een feestelijke sfeer te creëren. Gebruik tafellinnen in afwisselende perzik- en turquoise kleuren en neem schelpaccenten op in de tafelinstellingen.

Drankjes en desserts

Bied een signature cocktail aan in de tinten perzik en turquoise , zoals een perzik bellini of turquoise margarita. Serveer desserts zoals macarons of cupcakes in deze kleuren om een zoete toets toe te voegen.

 

Strandbruiloft turquoise macarons

Beachy trouwbelofte

“Vandaag, hier staand met m’n voeten in het zand, omringd door de uitgestrektheid van de zee, beloof ik je lief te hebben als de getijden, met een liefde die constant, altijd stromend en onverzettelijk is. Net zoals de golven de kust omhelzen, beloof ik je te omhelzen in alle seizoenen van het leven. Samen zullen we de stormen doorstaan en ons koesteren in de warmte van de zon. Ik beloof je anker te zijn, je te overspoelen met liefde en steun. Met de zoutgekuste lucht als onze getuige, kies ik jou als mijn partner, mijn beste vriend en mijn eeuwige liefde.”

Vergeet niet om cocktails te kiezen die passen bij jullie kleurenschema of de perzik- en turquoise tinten bevatten, waardoor een visueel verbluffende en heerlijke ervaring voor jullie gasten ontstaat.

Lees hier meer over een beachy toast met kleurrijke cocktails!

Huwelijksbedankjes

Tot slot, geef gasten gepersonaliseerde huwelijksbedankjes met een strandthema, zoals perzik- en turquoise flip-flop sleutelhangers, zeep in de vorm van zeeschelpen of aangepaste strandlakens in de gekozen kleuren.

Strandbruiloft bedankje flipflops
Strandbruiloft, huwelijksbedankje weddingfair

Wil je meer inspiratie over beachy appetizers voor op jouw strandbruiloft? beachy appetizers

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!