Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Strandbruiloft beachy toast

Een beachy toast op jouw strandbruiloft

Een spectaculaire toast op jouw strandbruiloft kan niet ontbreken. Geef een een toast met kleurrijke cocktails. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden voor een echte beachy toast!

Hef het glas iedereen…

“Hef het glas, iedereen! Vandaag verzamelen we ons op dit prachtige strand om de liefde tussen [Naam van de Bruid] en [Naam van de Bruidegom] te vieren. Terwijl we samen proosten op hun reis, laten we genieten van deze levendige, kleurrijke cocktails in de hand.

In deze glazen hebben we meer dan alleen heerlijke brouwsels; We houden de geest van vreugde, avontuur en de momenten van samen schaterlachen vast. Elke slok vertegenwoordigt het levendige palet van emoties dat liefde met zich meebrengt.

Dus laten we het glas hoog heffen en proosten op een liefde die zo levendig is als een zonsondergang, zo verfrissend als een zeebries en zo bruisend als de bubbels in deze cocktails. Dit is voor [Naam van de Bruid] en [Naam van de Bruidegom] , moge hun liefde net zo helder en kleurrijk zijn als de cocktails waar we vandaag van genieten. Proost!”

Vergeet niet om cocktails te kiezen die passen bij jullie thema of kleurenschema, waardoor een visueel verbluffende en heerlijke ervaring voor jullie gasten ontstaat.

Alle ideeën kun je aanpassen aan je eigen visie, kleurenthema en specifieke voorkeuren. De sleutel is om elementen te combineren die de strandomgeving laten zien.

Ben jij gek op de kleuren turquoise en perzik? Lees dan hier verder!

Een informele speech voor de strandbruiloft

“Oké, iedereen! Kunnen we een golf van applaus krijgen voor de prachtige bruid? Woeh. Je ziet er vandaag absoluut strand-tastisch uit! Als jouw BFF kan ik niet gelukkiger zijn om hier te staan en een paar woorden te delen op deze speciale dag.

Weet je nog dat we vroeger zandkastelen bouwden en samen meeuwen achtervolgden? Nou, kijk nu eens naar ons! Je hebt je ware liefde gevonden tussen de deinende golven, en het is als een echt sprookje. Ik heb jullie twee zien laveren op de golven van het leven. Het is inspirerend hoe je er doorheen hebt genavigeerd, met gelach, liefde en af en toe een zonnesteek!

Voor de bruid ben je niet alleen mooi aan de buitenkant; Je hart schijnt helderder dan de zon zelf. Je brengt zonneschijn en een glimlach in ieders leven, en ik weet dat je dat zult blijven doen voor je partner.

Als je aan dit nieuwe hoofdstuk begint, vergeet dan niet om die avontuurlijke geest levend te houden. Neem elkaars hand en verken de wereld, maak herinneringen die zo diep zijn als de oceaan en beleef samen van die gekke zand-tussen-je-tenen-achtige momenten.

Moge je liefde altijd zo sterk zijn als de golven van de oceaan, en je lach zo aanstekelijk als het gekrijs van meeuwen. Hier is een leven van zonsondergangen, strandvuren en eindeloze liefde. Proost op het coolste stel dat ik ken! Laten we het glas heffen en proosten op het gelukkige paar, dat op het punt staat om samen voor altijd een flinke duik te nemen!”

Grappige one-liners voor de strandbruiloft

Hier zijn 10 grappige oneliners voor strandbruiloften om wat gelach toe te voegen aan die speciale dag:

  1. “Ze zeggen dat liefde als een golf is, dus pak je surfplank en maak je klaar om samen de wilde reis van het huwelijk te varen!”
  2. “We hebben een lange weg afgelegd vanaf het samen bouwen van zandkastelen. Nu bouwen ze samen een leven op, één zandkorrel per keer!”
  3. “We zijn hier vandaag bijeen om getuige te zijn van de vereniging van twee strandgangers die eindelijk hun perfecte golf hebben gevonden.”
  4. “Het huwelijk is als een dag op het strand – gevuld met zon, zand en af en toe een scheermes.”
  5. “Het vinden van ware liefde is als het vinden van een zeeschelp op de kust, zeldzaam en kostbaar. En hé, vandaag hebben we er twee gevonden!”
  6. “Net als zand in je schoenen kan het huwelijk soms een beetje ongemakkelijk zijn, maar het is absoluut de moeite waard voor al die adembenemende uitzichten.”
  7. “Het huwelijk draait om compromissen. Net als beslissen wie de zonnebrandcrème mag vasthouden en wie de margarita.”
  8. “Ze zeggen dat huwelijken in de hemel worden gesloten, maar voor dit paar zijn ze gemaakt met een strandachtergrond en een vleugje zout in de lucht.”
  9. “Vandaag beloven [Naam van de Bruid] en [Naam van de Bruidegom] door de ups en downs van het leven te gaan, zoals navigeren door de getijden terwijl je slippers draagt.”
  10. “Moge je liefde zo sterk zijn als het tij, je humor zo helder als een strandbal, en je leven samen gevuld met meer gelach dan meeuwen bij een frietkraam!”

 

Vergeet niet dat deze oneliners kunnen worden aangepast en uitgesproken door een charismatische spreker om wat luchtige humor en entertainment toe te voegen aan jouw strandbruiloft.

Twijfelen jullie nog over welke appetizers jullie gaan serveren op de strandbruiloft? In dit blog hebben wij een aantal beachy appetizers op een rijtje gezet!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!