Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

moderne huwelijksgeloften

Moderne huwelijksgeloften

Een reden waarom veel paren traditionele huwelijksgeloften mijden, is dat ze het gevoel hebben dat die beloften niet passen bij het partnerschap dat ze met hun man of vrouw delen. Je geloften zijn bedoeld voor het team van twee, dus verander je persoonlijkheid niet om serieuzer of poëtischer te zijn dan je bent. De beste geloften zijn de meest echte!

 

Hieronder geven we echte voorbeelden van moderne huwelijksgeloften.

Focus op jullie teamwork

Danielle en Myrthe schreven samen beloftes die ze wilden afspreken en deelden dat vervolgens tijdens hun ceremonie. Ze wilde geen traditionele geloften en besloten om voor moderne huwelijksgeloften te gaan. Ze namen delen van verschillende geloften die ze online vonden en voegden er hun eigen accenten aan toe.

Danielle: Ik, Danielle, neem je mee, Myrthe, om mijn vrouw, mijn beste vriendin en partner te zijn. Ik zal werken aan het creëren van een band van eerlijkheid, respect, acceptatie en dankbaarheid; een die de getijden van de tijd doorstaat, verandert en met ons meegroeit.

Myrthe: Ik, Myrthe, neem je mee, Danielle, om mijn vrouw, mijn beste vriendin en partner te zijn. Ik beloof je te koesteren en te accepteren om alles wat je bent en wordt, trots op wie we zowel samen als individueel zijn.

Danielle: Ik beloof je uit te dagen en uitdagingen van jou aan te gaan. Ik beloof je lief te hebben in goede en in slechte tijden. Ik beloof je te koesteren. Deze dingen geef ik je vandaag en gedurende alle seizoenen van ons leven.

Myrthe: Ik beloof van je te houden wanneer het leven gemakkelijk lijkt en wanneer het moeilijk lijkt, wanneer onze liefde eenvoudig is en wanneer het een inspanning is. Ik beloof je in de hoogste achting te houden. Deze dingen geef ik je nu en gedurende alle seizoenen van ons leven.

Moderne huwelijksgeloften over schoonheid en kracht

In haar beloften aan Michael maakte Nicole van de gelegenheid gebruik om een paar specifieke kwaliteiten in haar partner te benadrukken die ze vooral bewondert. De kans is groot dat je een waslijst kunt schrijven van alle kenmerken die je in je partner respecteert, maar door de reikwijdte te beperken tot slechts een paar, zullen je geloften meer gefocust en to-the-point voelen.

Nicole tegen Michael: Ik zweer je dat ik alle dagen van mijn leven zal blijven wijden aan het vullen van onze dagen met schoonheid en gelach. Ik zal wie je bent en al je prestaties vieren, werken om je te inspireren en er voor je zijn om je te herinneren aan je schoonheid en kracht. Je bent mijn partner, mijn vertrouwenspersoon, mijn wederhelft, en ik zal de rest van mijn leven van je houden.

Gepersonaliseerd, doelgericht voorbeeld van een trouwbelofte

Dionne gebruikte haar persoonlijke huwelijksgeloften aan Chris om een routekaart van hun leven uit te stippelen, waarbij ze benadrukte hoe ze belooft Chris te steunen in al zijn levensactiviteiten. Visie ontwikkelen voor de toekomst, en hoe je wilt dat het leven eruit ziet als pasgetrouwden, is een geweldige manier om je huwelijksgeloften te gebruiken om het huwelijksleven op een sterke basis te beginnen.

Dionne tegen  Chris: Chris, we  begonnen onze reis meer dan 3 jaar geleden en als je me toen had verteld dat we hier vandaag onze bruiloft aan de oceaan zouden vieren voor al deze mensen hier vandaag, zou ik het eerlijk gezegd nooit hebben geloofd. Het is echt een droom die uitkomt.

In de afgelopen 3 jaar hebben we de basis gelegd voor een liefdevolle relatie waarvan ik weet dat die de tand des tijds zal doorstaan. Samen zijn we begonnen aan geweldige avonturen en hebben we schijnbaar onoverkomelijke uitdagingen overwonnen. Uiteindelijk hebben we de liefde en acceptatie gekregen van iedereen die het belangrijkst voor ons is en het bewijs omringt ons hier vandaag.

Ik ben zo trots op hoeveel jij en ik hebben bereikt in ons professionele leven en carrière in de afgelopen jaren en ik ben er zeker van dat niets van dit alles mogelijk zou zijn zonder de onschatbare steun en support die we elkaar bieden. Als je levenspartner beloof ik je te ondersteunen bij al je persoonlijke en professionele bezigheden. Ik zal altijd je grootste fan zijn die je vanaf de zijlijn aanmoedigt. Ik hou heel veel van je en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

Ga je liever toch voor romantische huwelijksgeloften? Lees dan deze voorbeelden!

Nog meer voorbeelden van bruidsparen lezen? Lees hier verder!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!