Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Waar liefde is daar is kracht

Het mooiste moment van je leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven. En het mooiste moment van de dag moet dan haast wel de ceremonie zijn. Elkaar het jawoord geven als blijk van liefde en eeuwige trouw.

Voordat je “JA” zegt, moeten er eerst keuzes gemaakt worden, knopen doorgehakt worden over van alles en nog wat. Gelukkig zijn het allemaal leuke dingen, maar soms valt het niet mee om de goede keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aan je getuigen kiezen, in ondertrouw gaan en beslissen waar de ceremonie gehouden zal worden. Dit kan samen met je eigen trouwambtenaar, je eigen BABS. Het hebben van een klik met je BABS is van groot belang, aangezien je hem of haar compleet in vertrouwen neemt en hem of haar een prachtige speech over jullie liefde laat schrijven en vertellen.

Het moet geen standaard verhaal worden. Om dat te voorkomen is het goed om jullie open te stellen tegenover jullie BABS zodat hij of zij jullie echt leert kennen. Dit openstellen begint al bij de eerste ontmoeting. Natuurlijk is het even wennen,  maar probeer compleet jezelf te zijn.
Een persoonlijke ceremonie bestaat uit een lach, een traan en een hoop liefde. Jullie kiezen er helemaal zelf voor wat er in de ceremonie besproken wordt. Jullie BABS zal dat respecteren en daar op een informele manier iets moois van maken.

  ‘’Waar Liefde is daar is kracht!’’

Geschreven door Martitsa Vaarnold

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!