WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Een stralende huid op je bruiloft

Iedereen wil een mooie en egale huid, en het liefst dan ook nog eens voor altijd. Helaas heeft niet elke man of vrouw de ”perfecte huid”. Maar daar kun je wel samen met een expert aan werken. Zo heb je bijvoorbeeld op een moment dat jij in de spotlight staat, zoals je bruiloft, een huid die straalt.

Een goede verzorging voor je gezicht is een must. Reinigen is een van de belangrijkste dingen om ervoor te zorgen dat je huid tot rust komt en gezond blijft. Naast reinigen is voeding door middel van een masker bijvoorbeeld ook erg belangrijk. Elke huid is weer anders, en daarom is het verstandig om samen met een beauty consulent eerst eens je huidtype te ontdekken om vanuit daar een plan te maken.

Samen met de beauty consulent zorgen jullie ervoor dat je huid zal stralen wanneer je naar het altaar loopt. Elke vrouw heeft andere wensen als het gaat om huidverbetering, daarom is het ook voor elke vrouw anders hoelang van te voren je moet beginnen aan dit ‘’stappenplan’’. Ook voor de bruidegom is het mogelijk om zijn huid te laten stralen.

Bij sommigen is na een week al verschil te zien, maar wanneer je even geduld hebt en je huid de tijd geeft zal je je individuele schoonheid en sterke punten vinden en heb je een prachtige stralende huid.

Je zal stralen als nooit te voren en kunt zo optimaal genieten van de grote dag!

Meer beautytips voor de bruid

Geschreven door Mary Kay

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!