Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Ready? Say Cheese! Photobooth

Op elke bruiloft staat er wel eentje: een photobooth! Wat het leuke is aan een photobooth in vergelijking met een normale camera is dat er vaak een geheel thema bij komt kijken. Denk aan een bloemenwand als achtergrond of allerlei leuke accessoires die je kunt pakken voor een crazy foto!

Door de fotostrip persoonlijk te maken hebben jullie nog een extra herinnering aan de bruiloft. Bij elke photobooth specialist kunnen jullie zelf aangeven hoe de fotostrip vormgegeven moet worden. Jullie namen, datum en jullie thema van de bruiloft kunnen er bijvoorbeeld op worden vormgegeven. Samen met de photobooth specialist kunnen jullie overleggen wat voor hokje jullie willen en welke originele ‘’props’’ zij meenemen om de selfies nog leuker te maken. Alle foto’s worden direct twee keer uitgeprint, zo is er altijd een extra exemplaar

De foto’s worden daarnaast ook nog digitaal verstuurd, zodat je ze niet kwijt kunt raken. Je kunt er ook nog voor kiezen om videoboodschappen te laten inspreken; een hip en digitaal gastenboek!

Bij elk photobooth hokje staat altijd een assistente, zodat de gasten geholpen kunnen worden wanneer zij er niet uitkomen en het hokje onbeschadigd blijft. Doordat er de gehele tijd een assistente bij het hokje staat, geeft dat een extra persoonlijke touch!

Voor jullie als bruidspaar is het een prachtig aandenken, beelden zeggen vaak meer dan woorden. Dus snel dat hokje in, ready? Say Cheese!

Geschreven door My Selfie Booth

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!