Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Photobooth 7 redenen waarom jij een photobooth op je bruiloft moet hebben

Het hebben van een photobooth – of in het Nederlands: een fotohokje – op je bruiloft is al een tijdje een wedding trend, en daarom vraag jij je misschien af of jij daaraan mee moet doen! Een photobooth is ook een super leuke vorm van entertainment op je bruiloft!Je gasten lopen er warm voor....

Waarom een photobooth?

In dit artikel delen we een aantal goede redenen met je die vertellen waarom jij een photobooth op je bruiloft nodig hebt. Én we vertellen je ook hoe je aan de perfecte photobooth voor jouw big day komt. Lees snel verder!

Het is een leuk aandenken voor je gasten

De kans is groot dat elk van je gasten de photobooth wil proberen met een familielid, hun partner of met vrienden. De fotoprint die vervolgens uitgedraaid wordt is een leuk aandenken aan jouw bruiloft. Je gasten hebben meteen een tastbaar iets wat hen automatisch herinnert aan de speciale dag!

Een photobooth heeft een hoog entertainment gehalte

Zoals eerder gezegd heeft een photobooth een hoog entertainmentgehalte dankzij het simpele gebruik – je hoeft meestal alleen maar te poseren en op een knopje te drukken – en de vele verschillende props die een photobooth persoonlijker maken. Daarbij is een photobooth leuk voor alle leeftijden; je neefje van 8 kan er gebruiken van maken, maar je opa en oma ook!

Een photobooth heeft iets nostalgisch

Vroeger waren er geen smartphones en camera’s om snel een foto mee te maken, maar moesten mensen naar een photostudio voor een knappe foto! Om deze reden heeft een photobooth wel iets nostalgisch. Tip: geef jij een vintage bruiloft? Dan past een photobooth al helemaal goed bij jouw bruiloft! Zeker met de juiste props en backdrop past een photobooth helemaal binnen een vintagethema.

Je kunt een photobooth zo persoonlijk maken als je zelf wilt

Een photobooth op jouw bruiloft hoeft helemaal niet standaard te zijn! Met verschillende props en een originele backdrop kun je jouw photobooth zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Zelfs het uiterlijk van het fotohokje kan je soms aanpassen naar jouw wensen!

Een leuk extraatje in het gastenboek

Als je elke foto, die wordt gemaakt door je gasten, dubbel laat printen, kunnen ze één exemplaar mee nemen naar huis als aandenken, en de ander in het gastenboek plakken met een berichtje erbij. Je kunt ook één exemplaar laten printen om in het gastenboek te plakken en de gasten een digitale versie sturen. Zorg er in ieder geval wel voor dat je een klein bordje met instructies voor de gasten naast het gastenboek staat, zo weten ze wat de bedoeling is. En laat ze de foto’s plakken met printstift in plaats van vloeibare lijm, dat voorkomt dat het gastenboek een rommeltje wordt.

Een photobooth is goed voor elke locatie, groot of klein

Een photobooth hoeft niet perse een hokje te zijn wat veel ruimte in beslag neemt! Op de trouwbeurzen van Weddingfair ontdek je alle mogelijkheden voor het samenstellen van jouw ideale photobooth; klein of groot, met bepaalde props, een bijzondere backdrop… alles kan worden uitgedacht. Een photobooth kan bijvoorbeeld ook bestaan uit een speciale camera plus statief en een coole backdrop. Zo’n set-up neemt niet veel ruimte in!

Waar vind je de leukste photo - of videobooth!

Een photobooth is fun en persoonlijk. Bovendien is een photobooth aan te passen naar elk soort thema en zijn kleine ruimtes geen issue. Een photobooth op je bruiloft is hot! Ben jij opzoek naar de ideale photobooth die perfect past bij jouw bruiloft? Op de beurzen van WeddingFair vind je verschillende photobooth-experts die zullen luisteren naar jouw wensen om samen tot de ideale photobooth te komen! Daarnaast zijn er nog veel meer specialisten uit verschillende branches die je kunt ontmoeten en je kunnen helpen met het samenstellen van jouw ideale bruiloft!

Zou jij een photobooth op je bruiloft willen?

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!