WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Deze wedding trend is hot! Bogen en pilaren op jouw bruiloft

Een boog, of wedding arch zoals ze dat in het Engels zeggen, heeft iets magisch. Misschien komt het omdat er zoveel moois gebeurt voor zo’n wedding arch; zo worden de geloften uitgesproken en worden er een boel foto’s gemaakt…  Een beeldschone en gepersonaliseerde bruiloftsboog is super gewild bij veel bruiloften.

Ceremoniebogen blijven een favoriete trend in een bruiloftsdecor. We zien dat meer paren unieke wendingen toevoegen aan de vorm en het ontwerp van hun ceremonieboog om het passend te maken voor hun stijl en te onderscheiden van alles wat we eerder hebben gezien. Van a-frames tot flitsende bloemen tot vormen die het idee van een traditionele 'boog' opnieuw definiëren. Dit artikel geeft je een hoop inspiratie voor het maken van je eigen wedding arch. Of je nou een bohemian, Beach of klassieke bruiloft hebt, bruiloftsbogen staan prachtig bij elke ceremonie!

Voor de bohemian bruiloft

Deze ceremoniebogen kenmerken zich door gebruik van hout, zachte kleuren, dromenvangers als accessoires en mooie bloemen.

Voor de klassieke bruiloft

Eenvoud en elegantie, dat stralen deze ceremoniebogen uit. Gedecoreerd met witte bloemen, kant en groen.

Voor de bruid die van opvallend houdt

Houd jij van iets opvallends? Ga dan voor bloemen in een felle kleur, ballonnen of een ‘’ceremonieboog’’ met deuren; de toegang naar een nieuw, prachtig leven samen. 😉

Voor de rustieke/landelijke bruiloft

Veel hout, wit en weelderige bloemen. Deze ceremoniebogen stralen rust uit. Perfect voor een rustieke of landelijke bruiloft! Niet alleen zijn houten en bamboe stokken stevig, ze zijn ook gemakkelijk om er trouwbogen en priëlen mee te maken. Houd deze stijl zowel romantisch als rustiek door gebladerte en seizoensbloemen in elkaar te laten overvloeien.

Voor een sprookjesachtige bruiloft

Ingetogen en elegant brengen lampen een onmiddellijk gevoel voor stijl. Teken een paar LED-sprookjes uit de boog en houd extra decoraties tot een minimum beperkt, zoals ivoorkleurige tule over de boog of een statement kroonluchter. Of je nu kiest voor een prieel of boog voor je bruiloft, dit is een van de eenvoudigste ideeën, maar het creëert een grote impact.

Vergeet niet om het gangpad ook te versieren met licht om de juiste vooruitzichten te krijgen. De lichten geven de mooie toekomst weer die jij met jouw partner ziet. 😉

Voor de bruid die van bloemen houdt

Wees niet bang om trouwbogen en pilaren te bedekken met Lush Flowers en groen – het kan zo simpel zijn als het gebruik van een circular arch of een heart-shaped arch  vergezeld met bloemen die matchen met bruidsboeketten of huwelijksthema’s. Perfect voor bruiloften met een tuinthema, deze stijl kan zo minimaal en zo uitgebreid zijn als je wilt.

 

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door al deze mooie ceremoniebogen en versierde pilaren. Welke ceremonieboog past het best bij jouw (toekomstige) bruiloft?

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!