Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

trouwbeloften

40 grappige teksten voor je trouwbeloften

Hoewel het toevoegen van een beetje grappenmakerij aan  je huwelijksgeloften een geweldige manier is om de ernst van het moment te verminderen, toont het ook je persoonlijkheid en zegt het veel over je relatie. Eerlijk gezegd kan een beetje lachen je helpen om je emoties onder controle te houden en ook een traan of twee op afstand te houden. Komedie kan geweldig zijn, maar het opnemen ervan in je geloften is misschien gemakkelijker gezegd dan gedaan. 

Als je een beetje wilt lachen om het moment, onthoud dan dat dit je huwelijksgeloften zijn, houd het licht en houd het eenvoudig. Dit is immers het moment dat je je liefde verklaart voor je partner, niet auditie doet voor je eigen sitcom. Zorg ervoor dat je geen uitspraken gebruikt die alleen jij en jouw partner snappen; Je wilt  je gasten met je mee laten lachen  en niet de oorverdovende stilte van een onbegrepen grap…..

Als  je je geloften probeert te schrijven en  worstelt om de juiste balans te vinden tussen het belang van het moment en een beetje komische flair, zijn hier 40 grappige citaten uit huwelijksgeloften om je te helpen wat inspiratie te vinden.  

 1. “Ik beloof je te accepteren in ziekte en gezondheid, ongeacht de gevaarlijke dingen die ik je heb aangedaan!”
 2. “Betekent dit dat ik moet stoppen met je achternaam te noemen?”
 3. “Ik beloof van je te houden, je te eren, maar niet te gehoorzamen, want dat is een beetje griezelig.”
 4. “Er is een oud Iers gezegde dat luidt: Cramagorrah Rowe Egonhah. Wacht even. Misschien heb ik je per ongeluk vervloekt. Het spijt me zo…”
 5. “Dit is veel spanning, hè, ik kan dit beter niet verzieken – ik _____ neem jou…… Hoe heet je ook alweer?”
 6. “Ik beloof je co-piloot te zijn, je navigator, en om snacks mee te nemen op onze roadtrip door het leven.”
 7. “Ik beloof je spellingscontrole en grammaticavriend te zijn en je te vertellen wanneer dingen koppeltekens nodig hebben. Ik beloof je partner te zijn in lichaamsbeweging, zelfs als ik veel sneller ben dan jij, en bovenal beloof ik dingen te proberen, ook al weet ik zeker dat ik ze niet leuk zal vinden, alleen maar omdat je zegt: ‘Probeer dit!'”
 8. “Ik wil het ergste van je – geef me je slechte haardagen, je lange woon-werkverkeer, je verbrande koffie, verloren sleutels, kleddernatte schoenen, vervelende collega’s, verloren bonnetjes, kapotte kopieerapparaten, geef ze me je elke dag, en ik zal je mijn liefde geven om het goed te maken.”
 9. “We zien er best goed uit. Waar zijn we allemaal voor verkleed?”
 10. “Ik beloof de volgende aflevering niet zonder jou te kijken.”
 11. “Ik beloof dat ik niet zonder jou naar een Netflix-serie zal blijven kijken die we samen zijn begonnen. Of op zijn minst doen alsof het de eerste keer is dat ik het bekijk als we het opnieuw bekijken.”
 12. “Ik beloof te luisteren als je met me praat over sport, bier of waar je het ook over hebt, en niet alleen maar op mijn telefoon te kijken en te zeggen: ‘Hmm, ja, lieverd.'”
 13. “Ik beloof je dat je net zo belangrijk voor me zult zijn als koffie, als chocolade en als alle afleveringen van Grey’s
 14. “Ik hou van je zoals de musical Cats. Nu en voor altijd.”
 15. “Ik blijf denken aan het begin van .. Is dat een probleem?”
 16. “Ik beloof je niet te dwingen om naar een Gilmore Girls-marathon te kijken.”
 17. “Ik beloof van je te houden, zelfs als je door al die films scant zonder er een te kiezen om daadwerkelijk te kijken.”
 18. “Ik beloof van je te houden ondanks shoppen bij Ikea, of het nu gaat om het kopen of monteren van meubels die daar zijn aangeschaft.”
 19. “Ik beloof het licht niet aan te doen, de gordijnen niet open te doen of bewust te kwetteren als je een kater hebt.”
 20. “Ik beloof dat ik niet zal scoren… Ik win sowieso altijd.”
 21. “Ik beloof het bad te ontstoppen, ook al ben jij de enige van ons met lang haar.”
 22. “Ik beloof de dekens te delen, het licht aan te laten, ervoor te zorgen dat het toiletpapier aangevuld is, niet al het warme water te gebruiken en zoveel mogelijk afwas te doen als ik kan, zolang we allebei zullen leven, so help me, God.”
 23. “Ik beloof dat ik bijna altijd zal opmerken wanneer je je haar hebt laten knippen.”
 24. “Ik hou van je, broek of geen broek.”
 25. “Ik beloof je elke avond afhaalmaaltijden te kopen, omdat ik te veel van je hou om je het slachtoffer te laten worden van mijn kookkunsten.”
 26. “Ik beloof je lief te hebben en te eren ook tijdens het laagseizoen.”
 27. “Ik beloof echt te lachen om elke grap, hoe dom of slecht verteld ook. Ik hou zoveel van je.”
 28. “Ik beloof dat ik altijd respect zal hebben voor je muziekkeuze in de auto als je aan het rijden bent. Als je echter niet rijdt…”
 29. “Ik beloof dat ik de eerste slok van je drankje niet zal nemen voordat ik het aan je geef.”
 30. “Ik beloof potten voor je te openen en te doen alsof je het hebt losgemaakt, ook al weten we allebei dat het mijn mannelijke spieren waren die dat ding openden.”
 31. “Deze ring is een symbool van hoe je me om je vinger hebt gewikkeld.”
 32. “Ik hou van je stomme gezicht en beloof dat ik alles zal accepteren wat je naar me kunt gooien – als je denkt dat je mijn rotzooi kunt verdragen.”
 33. “Ik beloof aan je zijde te staan wanneer de zombie-apocalyps komt, en als je er een wordt, beloof ik je me te laten bijten, zodat ik er ook een kan zijn en daarom voor altijd aan je zijde kan blijven.”
 34. “Slechts één ding om je te vertellen – ik ben het absoluut waard.”
 35. “Ik hou van je door de tijd en relatieve dimensies in de ruimte.”
 36. “Ik neem je mee om mijn wettig getrouwde echtgenoot te zijn, in ziekte en gezondheid, totdat de dood ons scheidt, of je verandert in een zombie. Want dan zullen we andere mensen moeten gaan ontmoeten.”
 37. “Ik wil dat we samen oud en korzelig worden, onze vuisten naar tieners ballen en eindeloos praten over de oude tijden toen dingen beter, goedkoper en over het algemeen gezonder waren.”
 38. “Ik beloof je elke dag te prikkelen – om je te verbazen en te verrassen. Heb ik alle goocheltrucs die ik leer al genoemd?”
 39. “Liefde is geduldig, liefde is vriendelijk, liefde betekent langzaam je verstand verliezen.”
 40. “Je bent het beste waarvan ik nooit wist dat ik het nodig had.”
 41. “Jij bent de kaas van mijn macaroni.”
 42. “Ik beloof je aan ons jubileum te herinneren, minstens 2 dagen van tevoren “
 43. “Idem dito.”

Nog meer inspiratie..

eenvoudige huwelijksgeloften

Eenvoudige huwelijksgeloften

trouwbeloften

Voorbeelden van echte trouwbeloften door bruidsparen

huwelijksgeloften

Huwelijksgeloften

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!