Picture of jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

romantische huwelijksgeloften

Romantische huwelijksgeloften

Bruiloften gaan over ware liefde, dus waarom zou je niet leunen op de romantiek van de viering met huwelijksgeloften die doordrenkt zijn van aanbidding.

In plaats van zoete nietsjes te papegaaien die vriendelijk klinken, maar niet noodzakelijkerwijs betekenisvol zijn, deel je woorden uit het hart die beschrijven waarom je liefde voor je partner en zielsverwant zo diep wordt vastgehouden.

Doordacht, gepassioneerd voorbeeld van de huwelijksgelofte

Fiona’s geloften aan Gijs hadden drie verschillende secties die een naadloze stroom naar de woorden creëerden. Om te beginnen bevestigde ze Gijs door te beschrijven wie hij is. Van daaruit ging ze in detail over waarom ze van hem houdt voordat ze eindigde met een paar samenvattende beloften om samen te vatten hoe ze hem wil ondersteunen.

Fiona tegen Gijs: We weten allebei hoe besluiteloos ik kan zijn, maar één ding weet ik met absolute zekerheid: jij bent de persoon met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen.

Je bent mijn beste vriend, mijn anker, mijn haven. Mijn reispartner, mijn vertrouwenspersoon en mijn grootste cheerleader. Je bent zeer loyaal, betrouwbaar, genereus en vergevingsgezind. Je laat me lachen, daagt me uit, steunt me en laat me nooit vergeten hoe mooi en geweldig je denkt dat ik ben. Je hebt me geholpen om op te bloeien tot de vrouw die ik nu ben en je hebt me een liefde getoond die puur, magisch en eeuwigdurend is.

Ik hou van hoe attent, romantisch en gepassioneerd je bent met alles wat je doet. Ik hou van de manier waarop je oplicht als je een creatief idee krijgt, de manier waarop je wimpers krullen en hoe je grote bruine ogen glinsteren als je naar me kijkt. Je bent de liefde van mijn leven en ik ben eeuwig dankbaar dat ik je heb ontmoet.

Ik beloof dat ik altijd je dromen zal ondersteunen, je eeuwige partner voor sportevenementen zal zijn en altijd het bed zal opmaken als ik de laatste ben die ‘s ochtends wakker wordt.

Teder, emotioneel huwelijksgelofte voorbeeld

In haar geloften aan Jeffrey, drukte Janny het geluk en de vreugde uit die Jeffrey in haar leven bracht. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, heb ik me nooit alleen gevoeld. Jeffrey heeft altijd mijn hand vastgehouden tijdens de helderste en donkerste dagen. Toevallig schreef Jeffrey in zijn geloften hoe hij vanaf de eerste keer dat we elkaar ontmoetten, wist dat er iets speciaals aan mij was en dat hij door alles heen aan mijn zijde wilde staan. Hij legde die dag een gelofte af om er altijd voor me te zijn door alle hoogte- en dieptepunten die het leven ons brengt en zwoer dat ik me nooit zorgen hoefde te maken over alleen zijn, omdat hij er altijd voor me zou zijn.

Janny: Ik beloof nooit te stoppen met vragen om je warme knuffels en kusjes. Ik beloof altijd rare geluiden met je te maken en ongemakkelijk te lachen. Ik beloof je altijd lief te hebben, te steunen en te respecteren. Ik ben zo trots om mezelf vanaf vandaag je vrouw te noemen. Ik beloof altijd aan jouw zijde te staan.

Jeffrey: Ik beloof voor je te zorgen en je op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Ik zal geduldig en betrouwbaar zijn. Ik beloof je altijd lief te hebben en herinner je eraan dat ik van je hou. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik ben zo opgewonden om te zien waar het leven ons vanaf hier brengt. Jij bent mijn wereld. Mijn alles.

  • Lees hier over eenvoudige huwelijksgeloften
  • Nog meer voorbeelden van bruidsparen vindt je hier!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!