Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Trouwlocaties vinden in Rotterdam

Romantisch aankomen op locatie in – letterlijk – een huwelijksbootje, de zon die het water magisch laat glinsteren en omgeven door mooie natuur… Jij hebt je zinnen gezet op trouwen aan of op het water! Rotterdam is een echte havenstad, dus no wonder dat je hier prachtige trouwlocaties vindt omgeven door water. Wil jij graag trouwen in het mooie Rotterdam én ben je op zoek naar een trouwlocatie op of aan het water? In dit artikel lees je over vier verschillende locaties in Rotterdam en de regio, die zich allemaal aan of op het water bevinden. Trouwlocaties vinden in Rotterdam.

Trouwen aan de IJssel in Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel bevindt zich een prachtige trouwlocatie gelegen aan de IJssel. De locatie, met veel dinermogelijkheden (een geserveerd diner, buffet of een walking dinner), is uitgeroepen tot ‘Huis der Gemeente’ wat betekent dat je er je gehele trouwdag terecht kunt. Deze unieke locatie met historische kenmerken biedt veel opties; zo hebben ze een eigen trouwambtenaar, maar kunnen ook de bruidstaart voor je maken en de muziek en het feest tot in de puntjes regelen. Of wat dacht je van een exclusieve lunch, een landelijke picknick, een romantische high tea of een culinaire taste bar? De mogelijkheden op deze locatie zijn bijna eindeloos! Bovendien kun je op veel plekken op deze locatie elkaar het ja-woord geven, zowel binnen als buiten.

Een bijzondere bruiloft op het water in Rotterdam

Trouwen terwijl je vaart over de Maas in het mooie Rotterdam, op het water in een indrukwekkende omgeving. Het kan met deze Rotterdamse organisatie! Aan boord van één van de schepen kunnen al je wensen op culinair en entertainment gebied worden vervult. Zo biedt deze locatie live-muziek aan boord en verzorgen ze graag een heerlijk diner of een uitgebreid buffet. De trouwlocatie denkt ook graag mee over de aankleding van de locatie en de keuze van de muziek.
Droom je ervan om de liefde te vieren op het water met een steeds veranderend en prachtig decor? Deze locatie kan het voor je regelen en zorgt er samen met de crew voor dat het jou en je gasten tijdens de bruiloft aan helemaal niks zal ontbreken.

Direct aan het water trouwen op deze mooie locatie

Wil jij jouw trouwlocatie vinden in Rotterdam? Deze locatie is één van de mooiste trouwlocaties van Rotterdam! Het uitzicht op het water is romantisch en zeer fotogeniek; net als de oprijlaan met oude kastanjebomen. Op deze locatie kun je zowel binnen als buiten trouwen. Binnen heb je keuze uit zes verschillende zalen met elk een eigen stijl en sfeer. Als je buiten trouwt, kun je direct aan het water trouwen, op de landtong. Super romantisch! Deze trouwlocatie kan de gehele bruiloft regelen, van de huwelijksvoltrekking (het is een officiële trouwlocatie) tot het feest ’s avonds. Voor het diner zijn er vele opties, zoals een geserveerd diner, een buffet, een walking dinner of een barbecue!

Wat deze trouwlocatie extra bijzonder maakt is dat je letterlijk in het huwelijksbootje kunt stappen! Je kunt namelijk een geweldig entree maken in een salonbootje voor de ceremonie begint, maar ook na de bruiloft kun je in het salonbootje stappen voor een romantische boottocht over het water, inclusief champagne en lekkere hapjes. Er is ook een speciaal arrangement, waarbij je met je gasten op het bootje kunt stappen. Deze boottocht duurt een uur en is inclusief een lekkere high tea.

Uniek: trouwen op een droomeiland

Dichtbij Rotterdam ligt een pittoresk landgoed. Het is de officiële trouwlocatie van Lansingerland. Het landgoed biedt verschillende locaties voor de trouwceremonie, diner en het feest: niet alleen een sprookjesachtig eiland, maar ook prachtig aangelegde tuinen en een mooi terras. Met een pontje of via een brug kom je bij het romantische eiland.

De trouwlocatie verzorgt graag de catering voor jouw bruiloft, maar op bepaalde delen van het landgoed is het toegestaan om foodtrucks neer te zetten, wat hartstikke hip is! De locatie heeft ook een speciaal decoratiepakket voor je bruiloft, met een witte loper, ballonnen en speciale aankleding van de gewenste binnen en/of buitenlocatie. Ze denken graag met je mee over een thema of hoe deze te realiseren is, maar ze hebben ook een eigen thema, namelijk ‘Winter Wedding’. Dit is een all-in arrangement dat alleen mogelijk is in de wintermaanden en biedt onder anderen een receptie met warme chocolademelk en het proosten op het huwelijk rond een vuurkorf.
Of je nou ’s winters of ’s zomers trouwt, deze locatie is een pareltje. Het hele jaar door!

Ben je benieuwd welke mooie locaties dit precies zijn? Bezoek onze trouwbeurs in Rotterdam en kom kennis maken met deze locaties! Kom als toekomstig bruidspaar naar onze beurs en laat je inspireren! Diverse trouwspecialisten zullen aanwezig zijn om je vrijblijvend te inspireren en advies te geven.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!