Fotobooth of Videobooth op de bruiloft

Het is een volkomen legitieme vraag om jezelf te stellen ... moet ik een fotobooth of videobooth kiezen? Of allebei? Of geen van beide? Met de snelle opkomst van het delen van foto's in de afgelopen jaren, zijn we allemaal geobsedeerd geraakt door foto's ... Kijk maar naar de opkomst van selfies en tiktoks. We zijn op het punt gekomen dat iedereen zijn telefoon bijna altijd bij de hand heeft! Over straat lopen, door de gang lopen, door het gangpad lopen?

01. Het kenmerkende verschil tussen een foto- en een videobooth

Het succes van het hebben van een fotobooth of videobooth op jullie bruiloft is dat jouw gasten de meest betekenisvolle herinneringen kunnen achterlaten op basis van hun oprechte en live ervaring!

* Fotostrips van een fotobooth zijn geweldige huwelijksbedankjes voor jullie gasten. Urenlang vermaak en plezier voor jouw gasten bij een fotohokje. Zorg ervoor dat er hele reeks rekwisieten en fotoprops is voor maximaal vermaak. Elke gast zal een aandenken aan jullie bruiloft  mee naar huis nemen om te delen en jarenlang van te genieten.

* Een videobooth biedt een toegankelijk en ontspannen forum voor jullie gasten om hun plezier en wensen met jou te delen op jullie speciale dag. Het is de perfecte oplossing voor de next-generation entertainment op jouw trouwdag. Videohokjes zijn absoluut vermakelijk en leuk voor jou en voor jullie gasten.

02. Gesloten of “openlucht” booth

* Gesloten booth-opties zorgen voor privacy bij het maken van die gekke wilde foto! De gesloten booth kent allerlei vormen en afmetingen en biedt plaats aan 2 tot maximaal 8 personen. Ze zijn zo gemaakt dat ze in de meeste ruimtes passen.

* Een openlucht-booth zorgt ervoor dat jouw gasten foto’s kunnen zien terwijl ze worden gemaakt! Er passen veel mensen op één foto . Met de booth in de open lucht kun je de natuurlijke achtergrond kiezen of een eigen backdrop plaatsen.

03. Is de fotobooth of videobooth noodzakelijk?

Vandaag de dag zijn de opties eindeloos als je een bruiloft plant. Van foodtrucks en interactief entertainment tot stellages met donuts en bloemenkroonluchters, beslissen wat je wilt op je bruiloft – en, minstens zo belangrijk, wat je budget aankan – kan op zijn zachtst gezegd moeilijk zijn. Nog een vraag om toe te voegen aan die eindeloze lijst (sorry!): Moet je een foto- of videohokje hebben op je bruiloft? Hoewel er tal van redenen zijn om een ​​hokje toe te voegen aan je receptie, zijn er ook enkele redenen waarom een ​​zo’n hokje misschien niet de beste keuze is voor jou, je visie en je budget.

04. Entertainment voor je gasten

Wel of geen foto- of videobooth huren? Dat is de vraag! Geloof ons, je bent niet de enige bruid of bruidegom die zichzelf deze vraag stelt bij het plannen van hun huwelijk. Wanneer het budget beperkt is en de kosten om de bruiloft onvergetelijk te maken omhoogschieten, past  een booth dan op de lijst van “dingen die je moet schrappen om geld te besparen”?

Als je antwoordde, “hack nee!” en altijd al van plan was om een ​​booth te hebben, lees dan verder om de redenen waarom je de juiste keuze hebt gemaakt. Deze blogpost gaat over waarom je een foto- of videohokje op je bruiloft zou moeten hebben. Wij denken dat het hebben van zo’n stukje entertainment de moeite waard is en geen verspilling van geld.

05. Voor degenen die niet willen dansen op de bruiloft

Een fotohokje is leuk voor gasten van alle leeftijden en het geeft je bezoekers iets te doen als ze even een pauze van de dansvloer nodig hebben. Bovendien kunnen fotohokjes een geweldige ijsbreker zijn voor gasten die elkaar al een tijdje niet hebben gezien of die niet veel mensen kennen op je bruiloft. Zie het als een goede plek voor jouw dierbaren om een ​​band op te bouwen.

Afrader: Je hebt een superformele bruiloft en je gasten zullen het misschien niet “begrijpen”. Hoewel we er vast van overtuigd zijn dat een fotohokje energie en opwinding toevoegt aan elk feest, begrijpen we ook dat een fotohokje niet op zijn plaats of onwelkom kan zijn in bepaalde formele omgevingen.

06. Geschikt voor alle leeftijden

Nodig je kinderen uit op je bruiloft? Heb je meerdere tantes en ooms die je al hebben gewaarschuwd dat ze met pensioen zijn gegaan van de dansvloer? We weten allemaal dat er twee soorten mensen zijn op je bruiloft: zij die willen dansen en zij die dat niet doen. Een fotobooth of videobooth is geweldig voor mensen die niet graag op de dansvloer staan. Je kunt de DJ of band-MC altijd vragen om aan te kondigen om foto’s te maken of een videotje in te spreken.

We houden van het idee omdat het zo veelzijdig is. Mensen van alle leeftijden komen echt op het idee om oversized zonnebrillen, gekke hoeden en veren boa’s op te zetten om te pronken met hun beste Marilyn Monroe-poses. Foto- of videohokjes zijn een activiteit die niet polariseren. Sterker nog, we denken dat het zelfs de oude rotten zal laten ontspannen en hun kinderlijke verbeelding een kans zal geven om te regeren. Kleine kinderen zullen het geweldig vinden om te poseren met de rekwisieten of de geweldige achtergrond.

Wedding Catwalk Bloemenmeisjes

fotobooth of videobooth bruiloft weddingfair

07. Je geeft de gasten iets te doen tijdens de downtime op een bruiloft

En last but not least, reden nummer 5 waarom je een fotohokje zou moeten toevoegen aan je grote dag. Ongeacht de grootte van jouw bruiloft, groot of klein, er is altijd iets nodig om het ijs te breken en de tijd te doden, vooral tijdens cocktailuren of de opening tussen de ceremonie en de receptie. Foto-of videohokjes zijn een gemakkelijke manier voor gasten om bij elkaar te komen, te praten, interactie te hebben en samen te lachen! Tegen die tijd zijn ze waarschijnlijk aan hun tweede cocktail, dus stel je de foto’s en video’s voor die je zult ontvangen. 😊

We denken dat het komt omdat gasten ronddwalen om te zien waar het allemaal om draait. Je hebt vrienden die andere vrienden bellen voor een groepsfoto; kinderen en ouders poseren samen voor een foto. Van het kiezen van de perfecte prop tot het ruilen van pruiken en hoeden. Gasten krijgen de kans om grapjes te maken met vrienden en vreemden! Als de trouw voorbij is, zul je verrast worden door de waanzinnig hilarische en leuke video’s die je familie en vrienden hebben gemaakt. Wie kan een fotomoment weerstaan ​​als iedereen er op zijn best uitziet? Of wie wil een bruidspaar geen advies geven of een allerliefste wens voor de toekomst toezingen?!

Lees hier meer over Foto-en videobooth

Bekijk de trouwspecialisten die jou kunnen helpen

SpinSpot360 videoplatform

PhotoVin Vintage Photobooth

Kreatief Event

360Experiences

Propfun Photobooth

Doe het SelfieBox