Photo Vintage Photobooth

Photo Vintage Photobooth

PhotoVin vintage photobooth weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij PhotoVin,

De schoonheid van onze photobooth ligt niet alleen in zijn vintage uitstraling, maar ook in de ambachtelijke passie waarmee hij is gemaakt. Elke knop, elke hoek, en elk detail van onze photobooth is met de hand ontworpen om uw event dat kleine vleugje nostalgie te geven.

Onze vintage fotobooth voegt een vleugje klassieke flair toe aan uw event. Een unieke ervaring die tijdloze herinneringen tot leven brengt.

“De photobooth moet jouw feest/event nog leuker maken dan die al was, dat is ons doel!” “Blije gezichten en positieve feedback. Dat is waar wij onze energie uit halen!”

Meer dan foto’s
  •  Maak je herinneringen levendig met onze video-functie! Neem korte clips op en herbeleef de lach en de vreugde van je speciale dag. Een bewegend beeld zegt meer dan duizend woorden!
  •  Leg elk moment vast met onze boemerang-functie! Bekijk hoe je bewegingen heen en weer vliegen in een eindeloze loop. Perfect voor een speelse en dynamische herinnering aan je evenement!
  • Breng je foto’s tot leven met onze gif-functie! Creëer leuke en boeiende geanimeerde beelden die de essentie van het moment vastleggen. Een speelse twist voor je fotoherinneringen!

 

FAQ

Print zoveel als je wilt! De printer print 5 printjes per minuut. Zo kun je heel de avond jouw foto’s afdrukken.
Jazeker! >Geef jouw printje een eigen look! We kunnen alles realiseren. Nog geen idee? We hebben genoeg voorbeeld ter inspiratie!
We komen de photobooth bezorgen. Vervolgens installeren we de photobooth en na afloop komen we alles weer ophalen!
Na afloop kun je alle foto’s etc terugkijken en downloaden. Zo heb je de foto’s niet alleen fysiek maar ook digitaal!

Photo Vintage Photobooth

We zijn gevestigd in Gorinchem maar leveren door heel Nederland!

Openingstijden

Iedere dag van 09:00 – 17:00

Vul het contactformuliertje op deze pagina in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.