Djunes | Photobooth & DJgear

Oh - Hey you!

Welkom bij Djunes,

De specialist in verhuur van photobooths en DJ apparatuur voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.

FAQ


Dien online een offerte aanvraag in. Wij versturen je de offerte en informeren je over de beschikbaarheid. Bij akkoord stellen we samen de bezorg- en afhaaltijden vast en bepaalt u uw persoonlijke fotokader.
Op de dag van jouw feest of evenement komen wij de photobooth installeren en instellen. De dag na jouw feest halen we de photobooth weer op. Na enkele dagen ontvang je alle foto’s per e-mail of usb-stick. Informeer voor die laatste optie naar de mogelijkheden

Nee, er hoeft niemand bij de photobooth te blijven staan.

Jullie ontvangen de foto’s tussen de 1 tot 5 werkdagen.

De huur van een photobooth bij djunes bedraagt 350 euro inc btw., transport, installeren, ophalen en 650 foto’s. Bij meer dan 50 kilometer zijn er extra transportkosten van toepassing.

Wij verhuren DJ-set, DJ-booth, Geluidsinstallatie, DJ-monitor, Complete set-up, Verlichting.

Bij ons moet je zijn voor

Djunes | Photobooth & DJgear

Zonnekant 19
Noordwijk 2203 NA

Info of Afspraak

Ma – Zon: 12:00 – 21:00

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.