Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Trouwfotograaf vinden in Rotterdam

Trouwfoto-inspiratie: het laten vastleggen van ‘the first look’ ‘Wat is de first look?’ vraag je je misschien af. De first look of te wel ‘de eerste blik’ is het eerste – en een gepland – moment waarop jouw aanstaande je voor het eerst ziet. Je kunt je voorstellen dat hij/zij (en waarschijnlijk jij zelf ook wel) emotioneel wordt bij dit moment. Je ziet er namelijk allebei prachtig uit, het moment van daadwerkelijk trouwen is bijna daar en… er zullen ook wel wat zenuwen meespelen. Hoe dan ook, de first look is dus een prachtig moment! Wil jij jouw perfecte trouwfotograaf vinden in Rotterdam? Wij helpen jou op weg:

Een ‘first look foto’ wordt door de fotograaf georganiseerd, zodat hij of zij het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien op de trouwdag zo perfect mogelijk kan vastleggen. De emoties van het trouwen en de liefde voor elkaar worden door zo’n foto prachtig in beeld gebracht. Het moment maakt immers duidelijk hoe blij je aanstaande is met een bruid/bruidegom als jij. Hier zijn nog vijf andere redenen waarom het inplannen van een first look moment een goed idee is.

 

Het is misschien wel het intiemste moment van de dag

Hoewel de first look een vooraf afgesproken moment is, is dit hét moment van de gehele trouwdag waarop jullie gegarandeerd met z’n tweetjes zijn (de fotograaf niet meegerekend dan) en waarop jullie even van elkaar kunnen genieten. Het is een moment om samen te delen. Want hoewel het ook wel z’n charmes heeft om elkaar pas te zien als je als bruid naar het altaar loopt, word je op dat moment wel omringd door alle gasten, wat het moment veel minder intiem maakt.

Je kunt goed aan de fotograaf wennen

Een first look foto inplannen heeft als bijkomend voordeel dat er een hoop foto’s vóór de ceremonie gemaakt kunnen worden. Dit geeft jullie als bruidspaar de kans om, voor dat de bruiloft daadwerkelijk begint, even aan de fotograaf te wennen. Als jullie je op je gemak voelen bij de fotograaf, zorgt dit hoogstwaarschijnlijk ook voor mooiere foto’s.

Je kunt samen even tot rust komen

Het intieme moment van de first look en de foto’s die daarna van jullie twee gemaakt worden, geeft jullie even wat tijd voor elkaar. Want als de ceremonie eenmaal is afgelopen ben je gegarandeerd heel dag in gesprek en bezig met het ontvangen van felicitaties. Je bent wel bezig met poseren en het opvolgen van de aanwijzingen van de fotograaf, maar je bent wel samen. En jullie hebben de tijd om samen even tot rust te komen.

Je hoeft je na de ceremonie niet meer druk te maken over de trouwfoto’s van jullie twee

Als je een fotomoment voor de ceremonie inplant, heb je ‘in ieder geval’ de foto’s van jullie twee al laten maken, dus daar hoef je je de rest van de dag dan geen zorgen meer over te maken. Daarnaast zien jullie er voor de ceremonie begint allebei nog helemaal perfect uit en hoef je niet bang te zijn dat er opeens een vlek op je jurk of pak is terechtgekomen.

Je krijgt gegarandeerd meer trouwfoto’s


Het inplannen van een first look geeft niet alleen jullie een moment waarop jullie even kunnen relaxen, maar het is voor de fotograaf ook een moment om zich compleet te kunnen focussen op het maken van mooie foto’s van jullie, zonder dat er allemaal gasten om hem of haar heen staan. Dankzij de relaxte sfeer en setting is de kans groot dat er meer mooie foto’s uitkomen waar jullie uiteindelijk uit kunnen kiezen.

Nog niet overtuigd? Veel fotografen planden een first look moment in met het bruidspaar dat ging trouwen, en dit zijn een paar prachtige voorbeelden van hoe zo’n moment eruit kan zien:

Geef maar toe, stiekem is het heel vertederend om een stoere man te zien huilen, niet waar? Met de verschillende shots die worden gemaakt van het moment, kun je een mooie collage maken, zoals hieronder te zien is:

De juiste trouwfotograaf vinden in Rotterdam voor jouw first look

Ben je nou geraakt door deze foto’s en ben je op zoek naar een topfotograaf die op jullie bruiloft gegarandeerd dit mooie moment op een prachtige manier weet vast te leggen? Misschien vind je jouw ideale fotograaf wel op de Trouwbeurs van WeddingFair in Rotterdam. Deze bruidsbeurs is de grootste in de regio en is er speciaal voor bruidsparen die inspiratie op willen doen en in contact willen komen met trouwspecialisten uit verschillende branches.

“Een deel van wat bloemen zo speciaal maakt, is hun vluchtige schoonheid. Na maanden van metamorfose van zaadje tot stengel, hebben ze eindelijk hun hoogtepunt bereikt in je bruidsbloemen”, zeg Christine Schaart, oprichter van Bloempreparatie Nederland. “Koppels zijn altijd op zoek naar manieren om een ​​aandenken te maken van hun bloemen, zodat ze altijd een klein beetje van hun bloemdessin hebben om hen te herinneren aan hun speciale dag.”

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!