Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Door corona vieren we ons huwelijk twee keer

Diantha Lagendijk

Trouwen tijdens Covid-19

Trouwen in de tijd van Covid-19, het lijkt onmogelijk. Diantha Lagendijk deed dat wél, samen met haar grote liefde. Op 10-10-2020 gaven zij elkaar het jawoord. Zij kozen ervoor om het door te laten gaan, omdat deze datum belangrijk voor hen was en al gepland stond en zij bovendien ook niet wisten wat volgend jaar zou brengen.

Getrouwd op 10-10-2020

Op het moment dat zij hoorden dat de bruiloft niet door kon gaan was het een grote klap. ‘” Wij waren boos, verdrietig, teleurgesteld, wij hebben onze emoties maar gewoon over ons heen laten komen’’. Na een goed gesprek met elkaar en de ceremoniemeester hadden zij goede moed om door te gaan. Diantha en haar partner hebben bijna alles zelf gedaan en geregeld, wel met grote steun van familie en vrienden.

In de Laurenskerk in Rotterdam vond de bijzondere dag plaats. Er mochten 30 gasten aanwezig zijn, intiem maar wel anders. De avondgasten werden afgezegd en het feest werd verplaatst. ‘’Het was best lastig om goede keuzes te maken van wie je er nu wel of niet bij wil hebben, maar we konden niet anders’’

Het lastigste was dat er eigenlijk niks mocht, geen diner, geen taart aansnijden, al die momenten mis je. De locatie kwam hier vrij laat mee dus de cateraar had alles al besteld. Daarom hebben zij samen met de cateraar een creatief idee bedacht: goodiebags met ‘’alles wat niet kon’’. Een stukje van de bruidstaart, hapjes van het diner en flesjes champagne, zo konden de gasten toch alles proeven en beleven. Diantha en haar partner zijn van plan volgend jaar het feest zeker weten te gaan inhalen.

 

Er is bewust gekozen om niks online te doen of een livestream te laten zien, het bruidspaar vond dit niet persoonlijk en intiem voor dat moment. Door het knusse gezelschap was dit een bijzondere bruiloft vol met intieme momenten, zij hebben dan ook zeker geen spijt van de keuze om het door te laten gaan. Daarnaast zijn zij erg blij dat zij wel de mooie foto’s hebben kunnen realiseren op deze dag.

De huwelijksreis stond natuurlijk ook op de planning, er was een grote wens om naar Cuba te gaan. Helaas gaat dat op dit moment niet, maar deze bijzondere reis staat nog op hen te wachten, waar zij alsnog hun liefde kunnen vieren!

Laat je niet afschrikken door alle horror verhalen, ookal zie je er als een berg tegenop in het begin, het komt uiteindelijk goed. Het valt vanzelf op z’n plek. Werk met leveranciers die ook met jullie mee willen denken in deze tijd, dat is erg belangrijk.

 

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!