Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Het aankondigen van jullie liefdesverhaal!

StudioVonn

Het aankondigen van jullie liefdesverhaal!

Om ervoor te zorgen dat jullie trouwkaarten er uit komen te zien zoals jullie precies in gedachten  hebben is het slim om een echte professional in te schakelen. Hij of zij heeft alle materialen en kennis om jullie liefdesverhaal aan te kondigen. Niks is te gek voor een echte expert. Groot of klein, dubbel- of enkelzijdig, klassieke of moderne uitstraling of creatieve trouwkaarten die verschoven kunnen worden, kunnen draaien of zelfs uit kunnen ‘poppen’. Het is allemaal mogelijk.  Op basis van jullie wensen zal de specialist echt iets ontwerpen wat bij jullie past

Naast de trouwkaarten komt er nog meer drukwerk bij het plannen van een bruiloft kijken, denk aan de ‘’save the date’’ kaarten, de tafelschikking kaartjes en eventuele bedankjes. De specialist op het gebied van vormgeving en drukwerk kan jullie helpen om alles in jullie persoonlijke stijl te ontwerpen. Doordat een specialist al het drukwerk ontwerpt, zal alles in dezelfde stijl gemaakt worden. Je kan dus het thema of de kleuren van je bruiloft doortrekken in de trouwkaarten en het andere drukwerk. Daardoor zal je bruiloft één geheel worden.

Wanneer de trouwkaarten helemaal klaar zijn, is het eindelijk tijd om jullie liefdesverhaal aan te kondigen!

Geschreven door Studio Vonn

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!