Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Kleur op je bruiloft!

Mieke van Zundert

Zeker als jullie kiezen voor een kleurrijk thema past een mooi schilderij daar perfect bij. De smaragd groene jurk van je beste vriendin, of de roze hoed van je schoonmoeder. Op een schilderij komen dat soort dingen nog mooier naar voren. Niet alleen is het leuk een kleurig schilderij over te houden aan uw feestelijke dag, maar ook voor de fotoreportage of video zal kleur een extra dimensie geven. Je zult je verbazen hoeveel verschillende tinten er bestaan. Trouwen jullie in het bos? Dan zul je aan het schilderij kunnen zien, door al die tinten groen dat je inderdaad heerlijk ‘buiten’ bent getrouwd.

Het leuke is dat het schilderij ter plekke gemaakt wordt, een stukje entertainment zit er dus ook bij. De gasten zijn altijd welkom om te komen kijken hoe ver het schilderij is. Tijdens de ceremonie, het diner of de receptie kan er geschilderd worden. Dit kunnen jullie allemaal overleggen met de expert die voor jullie een prachtig stuk zal schilderen.

Een persoonlijk schilderij geeft die extra kleur op je bruiloft en later in jullie woonkamer!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

Een traditionele Japanse bruiloft

Japanse bruiloften zijn er in verschillende soorten en stijlen. Van Westerse bruiloften tot aan traditionele bruiloften in Shinto-style. Maar hoe gaat zo’n traditionele Japanse bruiloft er aan toe?

LEES VERDER
weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!