WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Kinderen op jouw bruiloft weddingfair

Kinderen op jouw bruiloft

Een perfecte oplossing waar zowel ouders als kinderen op jouw bruiloft erg blij mee zijn.

Ongestoord het Ja-woord aan elkaar geven, geen zorgen voor spullen om kinderen bezig te houden en rustig aan tafel kunnen dineren. Kan dat met veel kinderen? Want wat als de kinderen onrustig worden door verveling of tijdens de ceremonie even naar de wc moeten?

Als bruidspaar kun je zelf een aantal zaken goed regelen. Door kinderen op jouw bruiloft te betrekken in de planning en ze een taak te geven, zullen zij zich hiermee bezighouden. Je doet ze een groot plezier met een eigen menu.

Kinderen zijn altijd zeer aanwezig en brengen vaak erg veel gezelligheid en drukte mee. Maar ze kunnen natuurlijk ook veel stress veroorzaken als iets niet loopt wat zij willen. Kinderen vragen vaak de aandacht van de ouders en zijn vaak onvoorspelbaar. Je wilt natuurlijk wel dat de ceremonie mooi en rustig verloopt als je elkaar het Ja-woord geeft.

Als je de DJ vraagt een aantal kinder- en/of tienernummers mee te nemen krijg jij die handjes zeker op elkaar.

Een oppas op je bruiloft zorgt ervoor dat je geen stress krijgt over de kinderen, of zij zich wel vermaken en niet onrustig zullen worden. Samen met de oppas/nanny stel je een compleet programma samen, zo kun je precies jouw wensen en behoeften laten weten. Ook kun je ervoor kiezen om onderscheid te maken voor elke leeftijdscategorie wat betreft de activiteiten.

Een oppas zorgt voor alle materialen om de kinderen bezig te houden en bezorgen de kinderen net als de ouders en het bruidspaar een onvergetelijke, leuke en creatieve dag!

Een handige tip: kijk of er op de feestlocatie een aparte kamer aanwezig is. Zo voorkom je geluidsoverlast en kunnen de kinderen lekker hun gang gaan.

Voor meer informatie over bruidskinderen : Klik hier

Related blogs