Picture of jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Essentials voor de bruid

Nu de mooiste dag uit jouw leven tot in de puntjes gepland is, er aan iedereen gedacht is en er niets meer mis kan gaan, is het tijd om aan jezelf te denken. Je hebt die prachtige jurk, je haar zit perfect en je nagels staan vers in de lak.

Er kan nu niets meer misgaan zou je denken. Totdat je een ladder ontdekt vlak voordat je het stadhuis binnenloopt, een windhoos je haar uit model waait of knallende koppijn je dag verpest. Je wil natuurlijk dat niets deze dag kan verpesten dus zal je, naast de voorbereidingen voor de gasten, ook voor jezelf alles tot in de puntjes voorbereid moeten zijn.

Pasjes

Je hele portemonnee meenemen heeft niet zoveel zin. Je zult je spaarkaarten en muntgeld niet nodig hebben. Een identiteitskaart is echter wel handig voor als jullie die handtekening gaan zetten bij het stadhuis. En wacht dacht je van je pinpas voor als je als je op het laatste moment nog iets nodig hebt? Zorg dus dat je een pasjeshouder mee hebt voor de belangrijkste pasjes die je echt nodig hebt. 

Spiegeltje, spiegeltje

Zorg dat je een klein make-uptasje met spiegeltje meeneemt met je belangrijkste make-up: poeder, eyeliner en mascara. Niemand wil na de emotionele ceremonie de rest van de dag met uitgelopen ogen rondlopen. Maar vergeet je perfecte kapsel niet, dat blijft geen uren zitten. Zorg daarom voor een borsteltje, een paar speldjes en minibusje haarlak

Redder in nood

Ladders in je panty, een jurk met een gaatje of afbladderende nagels. Er is een redder in nood: blanke nagellak! Werkt overal voor, niet vergeten dus!

Tranen- (en zweet) vangers

Dat het een intense en emotionele dag gaat worden is een ding dat zeker is. De nodige tranen zullen vallen en het nodige zweet zal vloeien. Aan tissues heb je natuurlijk wel gedacht, maar zorg ook dat je vochtige doekjes bij je hebt. Ideaal als je je ergens in een kasteeltuin even wil opfrissen! Vergeet dan ook je deodorant niet…

Eerste Hulp Bij Bruiloftongeluk

Een EHBO-tasje meenemen klinkt overbodig, maar dat is het niet. Wat dacht je van die blaren op je voeten na een dag op hakken? Zorg dat je pleisters meeneemt om te verzekeren dat je de hele avond nog kunt dansen. Paracetamol is ook altijd fijn om bij je te hebben, de stress van de dagen daarvoor kan zomaar voor wat pijntjes zorgen die je bruiloft niet mogen verzieken

Laat los

Je wil natuurlijk niet met een boodschappentas vol met spullen aankomen op je bruiloft. Je wil er al helemaal niet over hoeven nadenken of je hem niet vergeet. Zorg daarom dat je een tas klaar hebt staan waar je ceremoniemeester of bruidsmeisje zich over kan ontfermen. Hij of zij zal ervoor zorgen dat jij je spullen altijd in de buurt hebt als je het nodig hebt. Tot slot mag jij loslaten! De mooiste herinneringen zijn de feesten waarin de ladders in de panty’s en wilde haren niet meer uitmaakten. Geniet!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!