Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Maak een spetterende entree met bijzonder vervoer op jullie trouwdag

Het vervoer naar de trouwlocatie staat bij veel stellen vrij laag op het prioriteitenlijstje. Het belangrijkste is dat ze op tijd op de trouwlocatie komen en hoe, maakt niet zoveel uit. Maar ook van het vervoer kunnen jullie iets bijzonders maken, zodat jullie entree nog specialer wordt. En hebben jullie al bedacht of jullie de gasten op eigen gelegenheid naar de locatie laten komen, of dat jullie ook voor hen het vervoer regelen? Op een trouwbeurs doe je volop inspiratie op, maar we geven jullie alvast wat tips voor bijzonder vervoer op jullie trouwdag!

Van limousine tot Volkswagen Kever

De auto is het meest gebruikte trouwvervoer, maar verdient toch een plekje in deze lijst. Qua auto’s hebben jullie namelijk ontzettend veel keus. Altijd al eens in een limousine willen zitten? Dit is je kans! Liever een oldtimer? Ga dan bijvoorbeeld voor de Ford A. En wie kan nu de charme van een Volkswagen Kever weerstaan? Een voordeel: de autoverzekering vergelijken hoeft niet bij een gehuurde trouwauto, de verzekering is geregeld door het verhuurbedrijf.

De fiets

Als jullie in het dagelijkse leven veel met duurzaamheid bezig zijn, dan is de kans groot dat jullie dit ook doorvoeren in de bruiloft, door te kiezen voor een trouwlocatie in de buurt. En wat is nu een beter vervoermiddel om aan te komen op jullie duurzame bruiloft dan de fiets? Maak jullie eigen fietsen ‘weddingwaardig’ door ze te versieren, of huur ergens een toffe bakfiets of tandem.

Een tuktuk of riksja

Op diverse plekken in Nederland kun je een tuktuk of riksja huren. Die laatste is eigenlijk een soort fietstaxi, terwijl een tuktuk gemotoriseerd is. Een vergelijkbaar vervoermiddel is de Italiaanse Piaggio Ape. Erg knus, maar als de bruid geen al te grote jurk heeft goed te doen.

Met een koets of te paard

Hoe gaaf is het om als prins of prinses op het witte paard aan te komen bij de trouwlocatie? Een goed begin van iedere sprookjesbruiloft! En als jullie het te spannend vinden om zelf op een paard te stappen, dan kunnen jullie natuurlijk ook kiezen voor een romantische koets als trouwvervoer.

Een helikopter

Toegegeven, het is misschien een beetje over the top, maar met een helikopter ben je écht verzekerd van een spectaculaire entree. Mocht je voor dit bijzondere vervoermiddel willen gaan, houd er dan wel rekening mee dat een helikopter niet bij iedere trouwlocatie kan landen.

Per boot of gondel

Ligt jullie trouwlocatie in de buurt van water, dan kunnen jullie deze wellicht per boot, sloep of gondel bereiken.

Een dubbeldekker of schoolbus

Ideaal voor het vervoer van de gasten is een originele Amerikaanse schoolbus, of zo’n gave Engelse dubbeldekker.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!