Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

25 x de leukste, liefste en mooiste liefdesquotes

De één vindt ze maar cheesy en veel te overdreven, de ander smelt er helemaal bij weg: liefdesquotes. Een liefdesquote delen met de ander is een romantische manier om te laten weten wat hij of zij voor jou betekend. Wanneer je jouw geliefde ten huwelijk gaat vragen kunnen liefdesquotes dan ook goed gebruikt worden! Bijvoorbeeld als inleiding van je liefdesverklaring, of als afsluiting. Natuurlijk kun je zo’n liefdesquote ook ‘gewoon zomaar’ tegen jou lief zeggen. Een glimlach is gegarandeerd!

Ben je niet zo gezegend met een poëtisch hart? Geen zorgen; je kunt best een mooie quote van een ander lenen. Dat is helemaal niet erg als de quote recht uit je hart komt! Wij hebben een lijst opgesteld met onze favoriete love quotes die je kunt gebruiken bij jouw huwelijksaanzoek of op elk ander moment!

 1. “I love you, not only for who you are, but for who I am when I am with you. I love you, not only for what you have made of yourself, but for what you are making of me.” – Roy Croft
 2. “Elk liefdesverhaal is prachtig, maar die van ons is mijn favoriet.’’
 3. “The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.” – Helen Keller
 4. ‘’Het is moeilijk om mijn liefde voor je te verwoorden, omdat ik nog nooit zoveel van iemand heb gehouden als van jou.’’
 5. ‘’I look at you and I see the rest of my life in front of my eyes.’’
 6. ‘’I love you for all that you are, all that you have been and all that you are yet to be.’’
 7. ‘’Mijn hart zal altijd van jou zijn.’’
 8. “Je bent mijn zonnestraal.”
 9. ‘’Ik ben veel meer mijzelf wanneer ik met jou ben.’’
 10. “Jij hebt mijn leven zoveel mooier gemaakt!”
 11. ‘’Missing you is like missing home.’’
 1. “You know you’re in love when you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams.” – Dr. Seuss
 2. (Voor als je even niet samen kunt zijn) ‘’Ik kan niet wachten om te weer te zien/zoenen/knuffelen/etc.”
 3. “Ik mag dan wel niet je eerste afspraakje, kus of liefde zijn, maar ik wil wel je laatste zijn.”
 4. ‘’Ik heb nog nooit iemand ontmoet waar ik zo gek op ben.’’
 5. ‘’I swear I couldn’t love you more than I do right now, and yet I know I will tomorrow.’’
 6. “Wat ben je knap vandaag (en gisteren trouwens ook)!”
 7. ‘’Let’s be weird and wonderful together, forever.’’
 8. “Ik word zo gelukkig van je.”
 9. ‘’Jouw liefde voor mij is mijn dierbaarste bezit en wil ik voor altijd koesteren.’’
 10. “Je bent mijn lievelingsmens!”
 11. “You are the source of my joy, the center of my world and the whole of my heart.”
 12. “Je bent leuk, mag ik je houden?”
 13. “De rest van m’n leven met jou spenderen lijkt me fantastisch!”
 14. “Wij zijn een superteam samen!’’

 

Ben jij ondertussen net zo geïnspireerd door de liefde als wij? Wat is jouw favoriete love quote?

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!