Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Ten huwelijk vragen; hét huwelijksaanzoek

Hét huwelijksaanzoek

Hét huwelijksaanzoek. Ben jij van plan om je partner ten huwelijk te vragen maar weet je niet hoe? Wie, wat, waar en wanneer ga je op je knieën? Pak je het groots aan of intiem? Hoe hoort het eigenlijk? Wat moet je wel en wat moet je niet doen tijdens een huwelijksaanzoek? Zonder een goede voorbereiding blijft het gokken. Wij helpen je met de voorbereidingen voor jouw huwelijksaanzoek.

Na al deze vragen, is alles wat je nodig hebt een goede dosis inspiratie. Het is spannend om je partner ten huwelijk te vragen. Je moet de perfecte ring vinden en een perfecte aanzoek plannen. Onze romantische ideeën voor een aanzoek zullen jouw verlovingsplannen beter en makkelijker maken. Van verlovingsring tot aan huwelijksaanzoeken waar haar hart van op hol slaat, genoeg tips en ideeën voor het perfecte huwelijksaanzoek.

Traditie

Het is een traditie dat de man de vrouw ten huwelijk vraagt. Vroeger was het normaal dat de man eerst naar zijn toekomstige schoonvader ging voor toestemming om met zijn dochter te trouwen. Het huwelijk stond vroeger meer voor een zakelijke overeenkomst maar tegenwoordig gaat het meer over je liefde voor elkaar nog extra laten zien. Steeds vaker trekken dames ook de stoute schoenen aan en vragen hun partner ten huwelijk.

Het perfecte huwelijksaanzoek

Het perfecte huwelijksaanzoek bestaat niet en ook weer wel. Het gaat er vooral om of het goed zit tussen jou en je partner, het aanzoek zal dan per definitie perfect zijn! Wees niet bang dat er iets fout gaat. Je partner zal je aanzoek sowieso waarderen. Vertel eerlijk en oprecht wat je partner voor je betekent en waarom je zoveel van hem/haar houdt. Zo’n moment is altijd perfect, hoe je het ook aanpakt! Vind waar jij je het prettigst bij voelt én wat het beste bij jouw aanstaande verloofde past.  Schraap je moed bij elkaar en geniet van het onvergetelijke moment.

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!