Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Wie is de gelukkige?

Het kiezen van een getuige is een lastige taak, want je wilt niemand teleurstellen. Maar je kan eigenlijk ook niet goed kiezen. Je vader, moeder, beste vriendin, broer, zus of toch collega? Misschien ben je wel heel hecht met je stiefmoeder of vader of juist met die ene neef. Het is best een klus, daarom is het slim om voor- en nadelen voor jezelf op te schrijven.

Als je het mooie geluk hebt dat die nog bij je is dan is het vaak zo dat de vader je weggeeft bij de bruiloft, hij kan natuurlijk ook je getuige zijn. Heb jij nou een mega goede band met je vader en zouden jullie zo een dagje voor je jurk kunnen gaan shoppen, dan is het een mooi gebaar om hem je getuige te laten zijn. Jij bent zijn ‘’kleine meisje’’, en in zijn ogen blijf je dat ook. Misschien heb je wel een hele goede band met je vader, maar zie je hem niet je vrijgezellenfeest organiseren of een jurk helpen uitkiezen, dan moet je misschien toch denken aan iemand anders als getuige.

 

‘’Jij bent zijn kleine meisje, en in zijn ogen blijf je dat ook’’

Daarnaast is je moeder natuurlijk de belangrijkste persoon in je leven, zijn jullie echte vriendinnen? Dan is het een eer voor haar om jouw getuige te mogen zijn. Delen jullie alles met elkaar en zijn jullie echt samen één, dan is het de perfecte rol voor haar op jouw grote dag. Wel moet je bedenken dat zij er dan ook (normaal gesproken) op je vrijgezellenfeest bij is, dat moet je natuurlijk wel willen!

Tegenwoordig wordt een broer of zus vaak gekozen als getuige, het voordeel is ook dat je niemand achterstelt en er niet lang over hoeft na te denken. Omdat het nu eenmaal een hele logische stap is, je kunt je broer of zus natuurlijk meer betrekken in de bruiloft dan alleen een handtekening zetten, dat is je eigen keuze.

Jullie bespraken het vroeger toen jullie klein waren al, jij en je beste vriendin zouden elkaars getuige zijn als jullie ooit zouden trouwen. Zijn jij en je beste vriendin vier handen op een buik en voelen jullie net als zussen?

Dan is zij de perfecte persoon om de hele dag om je heen te hebben op je bruiloft. Het is een mooie manier om haar te bedanken voor alle jaren vriendschap die jullie hebben.


Deze vier personen zijn de personen die waarschijnlijk het dichts bij je staan, maar voor iedereen is dat persoonlijk, en het kiezen van de juiste persoon ligt helemaal bij jezelf.

Het belangrijkste is dat je volledig naar je hart luistert wanneer jij de ‘’gelukkige’’ kiest!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!