Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Een trouwfeest om nooit meer te vergeten!

Na een lange dag vol emoties is het tijd om even los te gaan op de dansvloer. Het feest is hét moment waar iedereen geniet van elkaar en de bijzondere dag afsluit.

Na de taartenbakker, ceremoniemeester, cateraar en BABS komen nu de photobooth en de dj tevoorschijn. De dj mag nu gaan shinen en ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Hij of zij zorgt er ook voor dat het ijs breekt nadat jullie de openingsdans hebben gedaan en dat daadwerkelijk iedereen de dansvloer opgaat. Dat is meestal een moment dat gasten niet zo durven, het is aan de dj om ervoor te zorgen dat de gasten niet stil kunnen blijven staan.

Vaak is het voordeel van een dj dat hij of zij over heel veel soorten muziek beschikt zoals een mix van meezingers en de beste dansplaten uit de hitlijsten. Zo zit er eigenlijk voor elke gast die aanwezig is op jullie feest wel wat tussen. Naast een dj, moeten jullie een photobooth ook niet vergeten. Het is leuk als iedere gast op de foto gaat. Zo kunnen jullie later alle foto’s terugkijken en kunnen de gasten een aandenken meenemen in de vorm van een fotostrip.

Wanneer jullie een dj op jullie huwelijksfeest hebben, hoeven jullie je niet druk te maken om de muziek. Jullie hoeven ook niet bezig te zijn met de vraag of de gasten wel gaan dansen en in de sfeer komen. Het enige wat jullie wel moeten doen is dansen en genieten!


           Zo wordt het een feest om nooit meer te vergeten!

Geschreven door The Differences

Related blogs

Een traditionele Japanse bruiloft

Japanse bruiloften zijn er in verschillende soorten en stijlen. Van Westerse bruiloften tot aan traditionele bruiloften in Shinto-style. Maar hoe gaat zo’n traditionele Japanse bruiloft er aan toe?

LEES VERDER
weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!