Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Een trouwdag zonder zorgen

De aanloop naar de bruiloft is leuk, maar vooral heel spannend. Je moet er wel echt van kunnen genieten, het zou zonde zijn als je continue in de stress bent en bezig bent met allerlei dingen (die een Weddingplanner misschien nog net iets beter kan regelen). Een Weddingplanner heeft een groot netwerk en veel ervaring, en kan daarom ook goed omgaan met de last-minute stress. Ook kan een Weddingplanner eigenlijk alles voor je regelen wat maar ook nodig is. Hebben jullie bijvoorbeeld iemand uit de familie of vriendengroep die mindervalide is? Hij of zij weet door jaren ervaring vast en zeker wat voor te bedenken. Het is de bedoeling dat jullie compleet zen de voorbereiding en de dag zelf beleven, gaan genieten en vooral een dag zonder zorgen hebben!

Het is allemaal veel geregel zo’n bruiloft, en dat gaat vaak samen met veel stress. Een weddingplanner kan dat voorkomen. Sommige zullen denken, is een weddingplanner nou echt nodig? Is het niet verspilling van ons geld? Nee, hij of zij ontneemt jullie als bruidspaar heel veel zorgen en stress. Daarnaast kan hij of zij soms ook nog eens verassende kortingen realiseren!

Vanaf het eerste begin is de weddingplanner erbij. Vanaf het eerste moment denkt hij of zij met jullie mee en bespreken jullie met elkaar de wensen voor de bruiloft. Wat willen jullie absoluut terug zien en wat absoluut niet? Van welke thema’s en kleuren houden jullie en van welke echt niet? De weddingplanner probeert jullie echt te leren kennen en een band met jullie op te bouwen, zodat jullie hem of haar ook vertrouwen en alle dingen uit handen durven te geven.

Geschreven door Organisatiebureau Been

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!