Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

wicipix trouwfotograaf bij weddingfair trouwbeurzen

Een blijvende herinnering van jullie trouwdag

Als bruidspaar moet je veel keuzes maken. Uitnodigingen versturen, een locatie uitkiezen, ringen uitzoeken en een bruidstaart kiezen. Vaak word de fotograaf de sluitpost op de begroting. Dat is jammer want samen met de ringen zijn dit de enige blijvende herinneringen.

De keuze voor een fotograaf begint met een gratis en vrijblijvend gesprek. Vraag hoeveel ervaring iemand heeft, dit is belangrijk. Een ervaren bruidsfotograaf heeft geleerd om de dag te lezen, dit is net zo belangrijk als fototechnische kwaliteiten. Bekijk aandachtig het portfolio materiaal, of de stijl van fotograferen jullie aanspreekt en hoeveel verschillende bruidsparen ook voor deze fotograaf hebben gekozen. Daarnaast is een persoonlijke klik met de fotograaf belangrijk. De fotograaf is de hele dag bij jullie, van het aankleden tot het avondfeest. Informeer welke albums en soorten opmaak de fotograaf in het assortiment heeft.

Steeds vaker gebeurt dit automatisch, dat is soms goedkoper maar ook minder persoonlijk. Daarom kiezen wij ervoor om onze albums volledig handmatig te maken met veel inspraak voor bruidsparen. Je kunt ook kiezen voor digitale albums of slideshows.

Vraag altijd wat de mogelijkheden zijn over het budget, de meeste fotografen leveren maatwerk. Laat bijvoorbeeld alleen de ceremonie en de bruidsreportage fotograferen zodat je in elk geval van de belangrijkste momenten mooie foto’s hebt.

Vraag ook of de fotograaf samen met een assistent komt. Hij of zij zorgt voor goede belichting waardoor je betere reportage foto’s krijgt. Ook wordt er door die persoon gelet op details, bijvoorbeeld of de sluier recht ligt. Dit alles zorgt ervoor dat jullie een perfecte en blijvende herinnering maken.

Geschreven door Wicipix Fotografie

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!