Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

bruid magazine

Net zo echt als je trouwdag!

Yes, jullie gaan trouwen! Nu begint het grote weddingplanneravontuur pas echt, spannend! Gelukkig zijn er allerlei bronnen die alles in huis hebben om jullie optimaal te voorzien van de mooiste inspiratie en de beste huwelijksleveranciers. Een trouwmagazine biedt jou praktische en prachtige huwelijksideeën voor jouw droombruiloft en geeft je de mogelijkheid om direct een leverancier bij jou in de buurt te vinden die jouw dromen werkelijkheid maakt.

Blader jij het liefst door een magazine, laat jij je vingers glijden over de adembenemende trouwjurken van het nieuwe seizoen en knip en plak jij je wedding-moodboard in elkaar? Dan is een trouwmagazine echt iets voor jou. Vier keer per jaar is Bruid-magazine te verkrijgen in de boekwinkels. Per editie krijg je er zelfs een unieke special bij boordevol inspiratie, tips en huwelijksleveranciers. Denk aan: trouwlocaties, trouwfotografen, trouwringen, bruidsmodecollecties en voor de bruidegom!

Het is af en toe best fijn om even ‘’offline’’ te bladeren en op zoek te gaan naar inspiratie. Terwijl je relaxed op de bank zit met een kop thee, kun je heerlijk wegdromen bij de mooiste plaatjes en inspirerende teksten in een trouwmagazine.

Even lekker ontspannen met de nieuwste ideeën voor jouw perfecte bruiloft, hoe heerlijk is dat! Je kunt ongestoord bladeren zonder knipperende advertenties of uit zichzelf startende filmpjes. Echt even ‘’back to basics’’ met je vingers langs het papier! Net zo echt als je trouwdag!

Geschreven door bruid en bruidegom

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!