Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

platte trouwschoenen

Platte trouwschoenen; welke trouwschoenen passen bij jou?

Platte trouwschoenen; welke trouwschoenen passen bij jou?

Hoewel de meesten zeggen dat je trouwjurk de belangrijkste beslissing is die je moet nemen voor je trouwdag, zeggen wij dat je trouwschoenen net zo belangrijk zijn! Je gaat veel wandelen, dansen en feesten!

Je wilt er zeker van zijn dat je je voeten uitrust met de juiste schoenen om te voorkomen dat je pijnlijke voeten krijgt. We willen dat je zorgeloos, gelukkig en comfortabel toegerust voor de meest vreugdevolle dag in je leven, klaar om de hele nacht te dansen.

Heel veel bruiden kiezen steeds vaker voor om platte trouwschoenen aan te schaffen voor de bruiloft! Hoezeer we er ook houden van alle glamour en hoogte die we krijgen bij het rocken van een paar high heels zijn een paar ‘brideflats’ net zo chic en classy! Je kan er voor kiezen om alleen brideflats te dragen bij het avondfeest of de gedurende dag, hoe je ze ook draagt je bent met een paar brideflats helemaal in trend!

Waarom kiezen voor platte trouwschoenen?

Vaak krijgen aanstaande bruiden al stress bij het idee van hakken op hun bruiloft, wij geven ze groot gelijk! Je trouwdag is al stressvol genoeg en daar hoeven pijnlijke voeten geen onderdeel meer van te zijn! Sinds een paar jaar zien we dat bruiden steeds vaker kiezen voor platte trouwschoenen. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen en de keuze is reuze. Daar zijn onze voeten héél erg blij mee! Niemand wilt ten slotte chagrijnig zijn tijdens the big day omdat je voeten pijn doen!

5 redenen waarom je moet kiezen voor brideflats!

1. Platte trouwschoenen zijn de meest comfortabele trouwschoenen die je kunt dragen tijdens je trouwdag en ze zijn ook nog eens classy en chique!

2. Heb jij stress dat je tijdens hét moment struikelt over je eigen voeten? De kans dat dit gebeurd met platte trouwschoenen is minimaal! Misstappen kunnen natuurlijk altijd gebeuren maar met een paar stevige brideflats komt dit helemaal goed!

3. Het is anders dan anders! Veel vrouwen zijn nog in de veronderstelling dat hakken de trouwschoenen zijn om in te trouwen. Show them different! Platte trouwschoenen zijn net zo mooi als hakken en een stuk comfortabeler!

4. Je kan ze altijd blijven dragen! Vaak belanden trouwschoenen in de kast en worden niet meer gedragen dit is zonde, je zou juist moeten shinen in de trouwschoenen waarmee jij mooie herinneringen hebt gemaakt!

5. Je riskeert geen fitting ramp, ga je naar de jurk fitting en heb je nog geen trouwschoenen? Geen stress, bij platte trouwschoenen is het verschil minimaal en maakt de lengte van jou jurk niet uit!

Welke platte trouwschoenen passen bij jou?

Nu je overtuigd bent van de platte trouwschoenen, is het tijd om de perfecte platte trouwschoenen voor jou te vinden. Hieronder hebben we een aantal soorten platte trouwschoenen voor je op een rijtje gezet die jou keuze een stuk makkelijker gaan maken!

Bruidsneakers

Bruidssneakers zijn helemaal in trend en zijn er ondertussen in allerlei soorten, kleuren en maten. Bruidssneakers zijn perfect voor een bruiloft op het strand, in het bos of andere locaties waar je zand of onverharde paadjes tegen komt. Je wilt hier natuurlijk niet met open schoenen lopen!

Gekleurde bruidsneakers

Mooie ivoorkleurige trouwschoenen zijn altijd goed! Maar wil je nou helemaal all the way gaan kies dan voor gekleurde trouwschoenen! Tegenwoordig is niks meer te gek en kan je helemaal uitpakken zoals jij dat wilt! Ga bijvoorbeeld voor een metallic bruidssneaker!

metallic bruidsneaker

Satijnen bruidsneakers

Trouw je in de zomer? Ga dan voor satijnen bruidssneakers, deze zijn licht en luchtig aan je voeten en voelen of je heerlijke pantoffels aan hebt! Wie wilt dat nou niet?! Satijnen schoenen zijn een echte musthave voor op de dansvloer!

Classy ballerina's

Ballerina’s zijn de oplossing als je graag de feeling wilt hebben van een mooie pump maar wel met beide voeten op de grond wilt staan. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de dag te beginnen met een mooie pump en de dag te eindigen met een paar mooie comfortabele ballerina’s!

Sandalen of slippers

Heeft jullie bruiloft een bohemian thema? Ga dan voor sandaaltjes of slippers! Er zijn allerlei soorten sandalen en slippers die helemaal in jou thema passen! Ga bijvoorbeeld voor sandaaltjes met een sparkling touch, dit maakt jou look helemaal feestelijk en chic! Naast de feestelijke en chique uitstraling geven sandaaltjes en slippers echte summer vibes! Wil je meer inspiratie over een Bohemain trouwschoenen? Lees hier meer!

Toch liever stralen op hakken?

Hoe comfortabel en mooi platte trouwschoenen ook zijn, sommige bruiden kiezen er toch liever om op high heels naar het altaar te lopen. Wij raden je aan om voor de zekerheid een extra paar brideflats mee te nemen, zo ben je altijd goed voorbereid en kan niks jou dag meer verpesten!  

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je meer inspiratie op doen over de perfecte trouwschoenen? lees hier meer!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!