Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Een onvergetelijk en spetterend ja-woord

Liefde is.... kiezen voor je eigen trouwambtenaar! Voor jullie prachtige ceremonie willen jullie graag een speech die echt gaat over jullie, waar je jezelf in herkent en waar lang over na gepraat wordt. Een liefdevol moment, met een lach maar ook een traan. Dat is toch wat een trouwceremonie zo speciaal maakt?

Een goede voorbereiding is daarbij belangrijk. Al ver voor jullie grote dag leer je de trouwambtenaar kennen tijdens meerdere gesprekken. Niet alleen tijdens dat ene uurtje van de ceremonie, maar vooral tijdens het hele proces vooraf zal de trouwambtenaar jullie bijstaan. Bijvoorbeeld met het schrijven van een gelofte. De “trouwambtenaar of trouwambtenaren’’ bouwen aan een contact, zodat jullie je op je gemak voelen. Helemaal anders kan ook nog, je kunt zelfs voor een duo ceremonie kiezen!

Een ceremonie is pas compleet als jullie wensen allemaal uitkomen zoals dat van te voren uitvoerig is besproken. De trouwambtenaar is de gangmaker die met humor en interactie jullie aan de gasten verbindt. Saamhorigheid is dan ook een gevoel wat sterk aanwezig zal zijn tijdens jullie ceremonie, hoe mooi is dat?

De trouwambtenaar maakt van dat ene bijzondere uurtje een onvergetelijke herinnering die jullie voor altijd zal bijblijven en waar met plezier over nagepraat zal worden!

Geschreven door Jullie Ceremonie

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!