Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Een trouwpak op maat

Een trouwpak op maat..

Een maatpak uitzoeken is al een avontuur op zich, voorbereiding op jouw grote dag moet een leuke belevenis zijn, die bijdraagt aan de mooiste dag van je leven.

Samen met jou gaat een echte specialist op zoek naar het ideale trouwpak, dat een mooie verrassing voor de bruid moet worden en een prachtig plaatje voor de fotograaf. En dat plaatje, daar zul je nog vaak tegenaan kijken. Dus gaan jullie er samen voor zorgen dat je trouwpak tot het laatste draadje perfect is.

werkwijze

De trouwpakken specialist begeleid jou en je eventuele (grote of kleine) bruidsjonkers, getuigen of vader van de bruid of bruidegom van begin tot eind bij het kiezen van het juiste pak. Het is best fijn om iemand te hebben die alles weet over trouwpakken. Er is namelijk zo veel keuze. Je kunt kiezen uit meer dan 5000 stoffen en talloze extra opties, zoals verschillende knopen, een mooie voering of een speciaal borduursel. Voor een handgemaakt pak worden jouw maten opgemeten, zodat er direct aan jouw pak begonnen kan worden.

Nadat het trouwpak op maat in ons atelier is gemaakt, kom je nog een keer langs om het pak te passen. Als er dan nog iets niet helemaal goed zit, kan dat nog opgelost worden. Zo weet je zeker dat het pak echt perfect zal passen en dat jij met het allermooiste trouwpak op maat naar huis zult gaan.

Geschreven door Hoes Tailor

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!