Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Hartenvrouw Bruidsmode WeddingFair

Dat ene magische moment! | Luna van Veen

Luna van veen

Mijn job bij de realisatie van de Bride to be Weddingplanner: concept ontwikkeling, redactie & vormgeving.

Inhoud

01. Voor de passessie

Toen ik dacht aan dé trouwjurk dacht ik aan een strakkere jurk met open rug. Een elegante en chique uitstraling maar wel vrouwelijk én helemaal van deze tijd. Ik wilde graag een jurk met lange mouwen omdat ik dacht dat dat het mooiste model voor mij zou zijn. Voordat ik jurken mocht passen had ik op Pinterest een moodboard gemaakt. Ik heb al mijn wensen op het moodboard gezet zodat ik meteen kon laten zien wat ik graag voor jurken zou willen passen. Met een moodboard krijg je nog een beter beeld van wat je in je hoofd hebt. Tijdens het passen werden er twee jurken voor mij uitgekozen. Een jurk die aansloot op mijn moodboard én een jurk waarvan de specialisten dachten dat die mooi bij mij zou staan. Ik was erg benieuwd en liet mij verrassen.

02. Dag van de passessie

Toen ik de eerste jurk aan trok, die bijna helemaal matchte met mijn moodboard was ik erg onder de indruk. Dat beeld van een open rug wat ik in mijn hoofd had, was in het echt nog veel mooier! Ik zag deze jurk al meteen bij binnenkomst. Ondanks dat de jurk geen lange mouwen had wist ik zeker: die moet ik passen. Ik vond hem prachtig, elegant en sexy tegelijk. Door de eenvoud van de jurk met een aantal unieke details voelde ik mij een échte bruid. Het was heel gek om dat gevoel mee te maken, het is ontzettend bijzonder.

De tweede jurk was een heel ander model. Ik zou deze niet meteen uitgezocht hebben, maar ik moet eerlijk toegeven hij was echt prachtig. Je denkt vaak ‘’die jurk staat mij niet’’ of ‘’dat is niets voor mij’’, maar wanneer je je laat verrassen krijg je toch een heel ander beeld van de jurk. Deze jurk was wat breder met wat meer details, maar toch vond ik hem erg mooi.

03. Mijn ervaring

Naar mijn mening gaat het bij jurken passen om hét gevoel. Dat ene gevoel waar iedere bruid over praat voelde ik bij de eerste jurk. Nu ga ik natuurlijk nog niet trouwen, maar ik mocht wel al even voorproeven van dit bijzondere moment en gevoel wat je krijgt. Ik denk dat dat gevoel nog sterker is wanneer je weet dat je echt gaat trouwen. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Dat moment wanneer je weet dat het dé jurk is, is echt magisch!

04. De professionals van de dag

Klik op de professionals om hun ervaring te lezen.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

Elma & Yvette

De dames van Hartenvrouw Bruidsmode  combineren een grote passie voor het vak met een berg ervaring. Hierdoor hoef je ze niet aan te sporen o iets meer te vertellen over de winkel, de collectie, de merken, de werkwijze, het prijsbeleid en de bewaking van de kwaliteit van het geleverde product.

Bij een kop koffie of thee en een zelfgebakken appelpunt  wordt intens naar het verhaal van de bruid geluisterd. De kleinste details trekken hun aandacht want zij weten dat daar de échte voorkeur van de bruid is te vinden. Soms wordt samen met de bruid een moodboard gemaakt waardoor zij beelden krijgt bij haar eigen wensen. Zo’n beeld geeft inspiratie en geeft richting aan de aanstaande passessie.

Brigitte de Mua

Brigitte de Mua is make-up artist en hairstylist. Ze werkte lang in de fashion industry en verbrede haar basis door een opleiding en trainingen te volgen bij het instituut van Kelly Baron. Brigitte start met een lichte heldere make-up en bouwt op naar intenser en ook de daglicht-versie van smokey eyes. Bruiden kijken graag dichtbij in de spiegel naar hun make-up maar vergeten dat de gasten en de fotograaf op afstand staan en er daardoor behoefte is aan iets meer kleur en details. Voor de puntjes op de i kan altijd een extra proef worden gedaan tijdens de laatste passessie. Zo komen stijl en uitstraling van de twee elementen dichter bij elkaar.

Emily Scott

Emily Scott is het liefst de afwezige fotograaf van de dag. Let maar niet op mij dan komt het allemaal wel goed. “Tijdens de dag ontstaan van nature meerdere  momenten die niet mogen missen in mijn foto-verhaal”. Dat kan een moeder zijn die parfum sprayt, een bruid die haar oorbellen aan doet of het moment dat de bruidegom wordt geholpen met het aandoen van de manchetknopen. Dat is echte emotie die ertoe doet. Dus een klein beetje poseren mag alleen als er een goede reden is.

Deze vorm van fotografie vraagt een onopvallende aanwezigheid van de fotograaf die opgaat of “inblend” met de groep en in hetzelfde ritme meebeweegt. Het geeft de ontspanning die ze graag terugziet in het gezicht en de houding van de schouders.

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!