Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

De trouwfoto’s vertellen jullie verhaal

Een fotograaf heeft genoeg ervaring om goed in te schatten wat prachtige plaatjes oplevert. Maar jullie hebben vast ook wensen en ideeën over de soort foto’s die jullie graag terug zien in het fotoalbum. Bespreek dit dan ook van te voren met jullie fotograaf zodat jullie daar op de trouwdag niet mee bezig hoeven te zijn.

Het moment dat jij als bruid binnenkomt en word weggegeven. De bruidskinderen die door het gangpad lopen. Jullie gezichten wanneer jullie elkaar zien. Ook het shot wanneer jij naar je geliefde toe loopt, en hij of zij jou staat op te wachten is een tranentrekker.
Door gebruik te maken van ‘’Moment Design’’ techniek, wat betekent dat jullie ongedwongen, puur en oprecht worden vastgelegd door de fotograaf, is er nog meer interactie in de foto’s te zien. Het is een methode waarbij de fotograaf zorgt voor de interactie tussen het bruidspaar door het stellen van vragen of geven van stellingen.

“Een deel van wat bloemen zo speciaal maakt, is hun vluchtige schoonheid. Na maanden van metamorfose van zaadje tot stengel, hebben ze eindelijk hun hoogtepunt bereikt in je bruidsbloemen”, zeg Christine Schaart, oprichter van Bloempreparatie Nederland. “Koppels zijn altijd op zoek naar manieren om een ​​aandenken te maken van hun bloemen, zodat ze altijd een klein beetje van hun bloemdessin hebben om hen te herinneren aan hun speciale dag.”

Lees hier meer over fotograven

Zo maken jullie samen met de fotograaf een reis naar mooie herinneringen waarbij pure emoties centraal staan.

Een goede fotograaf op je bruiloft is een investering voor het leven. De foto’s zijn uiteindelijk de enige tastbare herinneringen die jullie nog hebben nadat de grote dag voorbij is. Wanneer jullie kiezen voor een professionele fotograaf weten jullie zeker dat jullie echt foto’s zullen krijgen die een verhaal vertellen. De fotograaf heeft oog voor detail en gebruikt veel variatie in de soorten foto’s.

Iedere bruiloft is weer uniek en bijzonder op haar eigen manier. De fotograaf zorgt ervoor dat jullie pure liefde echt naar voren komt. Op die manier vertellen de foto’s  jullie liefdes verhaal!

Geschreven door Yvonne Ros Fotografie

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!