Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

beauty bruid weddingfair

Nothing is more beautiful than a confident woman

Op je grote dag wil je niets liever dan dat je er adembenemend uitziet. Een zelfverzekerde en gelukkige vrouw, dat wil je graag uitstralen.

Make-up is daar de oplossing voor, dat maakt elke vrouw mooier, toch? Een vrouw vindt zichzelf altijd net even wat aantrekkelijker met make-up op, en dit straalt zij dan ook uit. Je mag best wel eens wat vaker naar jezelf kijken en blij zijn met hoe je eruit ziet. Het mooiste aan een vrouw is zelfverzekerd zijn, je mag best eens denken ‘’wauw wat zie ik er goed uit’’.

 

 

Voor de een is make-up belangrijker dan de ander. Misschien wil je helemaal over de top gaan met je make-up op je bruiloft, maar het kan ook zijn dat je het liefst zo naturel mogelijk naar het altaar loopt. Wat elke specialist het liefste wil is dat je bij jezelf blijft

Als je nooit make-up draagt, is het misschien een hele shock om een mega zware make-up te dragen op je bruiloft. Wanneer je bij jezelf blijft, zit je lekker in je vel en heb je een fijn gevoel. De echte experts kunnen je helpen om al je make-up wensen in vervulling te laten gaan. Je kunt er zelfs voor kiezen om je tattoo voor een dag te laten coveren, zij helpen je om de beste versie van jezelf te laten zien op de grote dag.

Niks is mooier dan een zelfverzekerde vrouw!

Geschreven door Rachel Kooyman Make-up artist

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!