Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Beachy dessert strandbruiloft

5 beachy desserts voor een zoete herinnering aan je strandbruiloft

Sommige bruidsparen willen buiten de gebaande paden denken en hun gasten een iets andere ervaring geven dan ze op elke andere bruiloft zouden kunnen krijgen. Dit is de reden waarom bruidsparen ervoor kiezen om hun bruiloft op het strand te houden. Het biedt een geweldige ervaring voor niet alleen de bruid en bruidegom, maar ook voor elke aanwezige gast en het is gegarandeerd dat ze het nooit zullen vergeten!

Als je jouw bruiloft op het strand organiseert, dan is dit voor jou! Het spreekt voor zich dat het perfecte einde van elke maaltijd een over-the-top, heerlijk dessert is, en dat gaat DUBBEL in de zomer wanneer al het beste zeefruit én zoete seizoensfruit ruimschoots beschikbaar zijn. Dus hebben we een paar leuke manieren gevonden om je te helpen de geest van zee en zand te integreren in de strandbruiloft desserts. Je zult verrast zijn over deze 5 creatieve desserts met strandthema om je gasten te entertainen.

5 beachy appetizers

beachy desserts strandbruiloft

Beachy Popsicles

Maak je eigen op het strand geïnspireerde ijslolly’s met een combinatie van vruchtensappen zoals ananas, mango en passievrucht. Voeg stukjes vers fruit of zelfs eetbare bloemen toe voor een extra tropisch tintje. Serveer ze in kleurrijke ijslollyhouders voor een leuke en verfrissende traktatie. Decoreer de ijslolly’s met eetbare schelpjes, zeesterretjes en koraal.

Tropical Fruit Parfait

Gelaagde parfait quenelles gevuld met afwisselende lagen vers tropisch fruit, zoals mango, ananas en kiwi, samen met romige kokosyoghurt of slagroom. Maak het af met een scheutje geroosterde kokosvlokken voor extra textuur en smaak.

Beachy Cupcakes

Versier cupcakes met blauwgekleurde botercrème zodat ze op oceaangolven lijken. Top ze met eetbare schelpen, gummy zeesterren of eetbare parels om een levendig strandtafereel te creëren. Leg ze op een bedje van koekkruimels om zanderige stranden na te bootsen.

Kokos limoen repen

Een pittige twist op traditionele citroenrepen, deze kokosnoot limoenrepen hebben een boterachtige kokoskorst met een pittige limoenvulling. Bestuif ze met poedersuiker en garneer met limoenrasp voor een levendig en beachy dessert.

Strandkoekjes

Versier zandkoekjes in de vorm van zeesterren, zeepaardjes of schelpen met suikerglazuur. Gebruik natuurlijke kleurstoffen om aan het glazuur toe te voegen voor een knipoog naar je trouwkleuren. Deze schattige koekjes met een strandthema zijn een heerlijke traktatie voor jouw gasten.

Wil jij een echte beachy bruiloft? Kies dan voor het kleurenthema turquoise en perzik. Lees in dit blog meer!

Deze beachy desserts zijn niet alleen heerlijk, maar vangen ook de essentie van het strandthema. Ze voegen een heerlijk tintje toe aan jullie huwelijksfeest en laten jouw gasten achter met een zoete herinnering aan de kust.

Twijfel jij nog welke beachy appetizers je gaat serveren op je strandbruiloft? Wij hebben 10 beachy appetizers op een rij gezet

 

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!