Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Volg altijd je hart | De ceremonie is hét moment waar jullie huwelijk begint

Het gevoel wat je ervaart tijdens de ceremonie is iets dat je zelf én jullie families voor altijd zullen onthouden. De ceremonie is hét moment waar jullie huwelijk begint. Het is waar jij en je partner publiekelijk jullie liefde aan elkaar bevestigen. Hier geniet je van alle liefde van je dierbaren.

Als mensen verliefd zijn, zien ze dat de dingen helderder en duidelijker worden. Dát is een enorme voorsprong bij alle keuzes die je voor zo’n belangrijke dag maakt. Ik adviseer mijn bruidsparen om altijd voor de volle 100% te gaan. Alleen als je samen daadwerkelijk voor de volle 100% achter je keuzes staat weet je zeker dat je grote dag een succes wordt.

Kies voor de locatie die het meest bij jullie als stel past, kies voor de jurk die je een warm gevoel van binnen geeft, kies voor een setting die past bij jullie persoonlijkheid en kies voor een trouwambtenaar waar je je bij thuis voelt. Als je je hart volgt, dan kan je grote dag niet anders worden dan de mooiste van je leven.

Alle verliefde stellen hebben hun eigen speciale mix van magie en het is mijn passie die bijzondere magie te ontdekken en vast te leggen in de huwelijksceremonie. Net zoals jullie liefde tot bloei kwam, zal jullie huwelijksceremonie zijn……… recht uit het hart.

Ik luister naar jullie verhalen en ideeën en probeer die allemaal te vatten in een romantische, humoristische en emotionele speech. Jullie én jullie gasten moeten het bruidspaar herkennen in mijn verhaal tijdens de huwelijksceremonie. Waar iedereen het gevoel van ‘hier voel ik mij thuis’ van krijgt. Dan heb ik mijn werk goed gedaan en is mijn missie geslaagd. Ik verheug me erop jullie te ontmoeten!

Geschreven door Nicole de vos

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!