Picture of Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

pubquiz weddingfair

PubQuiz: Hilarische momenten op jullie grote dag!

Je kijkt al tijden uit naar dit moment, je kunt niet wachten tot het ja-woord er eindelijk uit is! Jullie zijn straks getrouwd en iedereen mag dat weten. Samen met vrienden en familie willen jullie er een onvergetelijke dag van maken. Bij die dag hoort natuurlijk ook een gezellige avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Zijn jullie nog op zoek naar iets wat die avond zo uniek én gezellig maakt? Een Pubquiz!

Iets wat jullie gasten met elkaar verbindt en wat iedereen met elkaar gemeen heeft: het bruidspaar. Wanneer je jullie leven samenvat in een quiz met grappige en lieve vragen heb je gegarandeerd een onvergetelijke avond. De persoonlijke quizvragen over jullie als bruidspaar in combinatie met de tijdsdruk dragen bij aan een geweldige en hilarische sfeer!

Deze quiz vraagt natuurlijk wel om de juiste voorbereiding, geen zorgen! Daar hoeven jullie je zeker geen zorgen om te maken, er zijn namelijk een aantal specialisten die hier alles vanaf weten. Deze echte quiz kenners maken een compleet op maat gemaakte quiz, speciaal voor jullie. Deze quiz zorgt voor entertainment en vermaak op jullie trouwdag. Een quiz is perfect om te doen na de receptie en voor het diner, of bijvoorbeeld tijdens het foto’s maken. Het is dé manier om direct een gezellige sfeer te krijgen en de toon te zetten voor de rest van de avond.

De quiz specialisten zullen jullie allerlei vragen stellen en jullie echt leren kennen, om ervoor te zorgen dat de quiz zo persoonlijk mogelijk zal worden. Onderwerpen als jullie ontmoeting, relatie, bijzondere eigenschappen en allerlei andere gekke vragen die niemand weet komen aan bod. Hoe goed kennen de gasten jullie eigenlijk? De persoonlijke vragen en hilarische verhalen worden daarnaast afgewisseld met rondes over de meest liefdevolle muziek- en filmmomenten

pubquiz wf

Wanneer jullie ervoor kiezen om de quiz te laten verzorgen door de echte kenners zullen zij alle taken op zich nemen. Zij delen de gasten ter plekke in willekeurige teams, zodat iedereen gemengd zit. De bedoeling is juist dat de gasten elkaar onderling ook sneller leren kennen tijdens deze bruiloftsquiz. Ieder team krijgt een stemkastje waarmee zij zo snel mogelijk moeten antwoorden. Door de spanning, tijdsdruk, gekke fragmentjes en leuke herinneringen is binnen no-time de sfeer gezet voor de rest van de avond!

En jullie? Jullie kunnen ultiem genieten van al deze grappige vragen en hilarische momenten met jullie dierbaren. Wie gaat er uiteindelijk met de meeste punten de dansvloer op?

Geschreven door PubQuiz Show

pubquiz weddingfair

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!