Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Trouwambtenaar

Waaraan moet jullie trouwambtenaar aan voldoen?

Ongetwijfeld sfeerbepalend voor het hoogtepunt van jullie trouwdag is een prachtige ceremonie. Je kan nog zo’n mooie bruidsjapon of trouwpak gevonden hebben, een ceremoniespreker die niet bijzonder is zal ook geen indruk maken op jullie en je gasten. Decennia lang werd alles maar getolereerd, maar in deze tijd zijn we op zoek naar een bijzonder iemand die jullie mag trouwen

Dromen van witte stoeltjes, strikken en pastelkleurige bloemen. Die duizend keuzes die op je af komen zijn heerlijk maar ook vermoeiend. Waar begin je en wat weet een touwambtenaar daar nou van?   Die doet toch alleen de speech?

Maar wist je dat:

Als organiseren-praten-luisteren-inleven-ervaren, en op een creatieve integere en charmante manier uitvoeren van de uiteindelijke ceremonie jouw taak is, dan sta je als geen ander met twee voeten op de grond, maar ook in de wereld van alles waarnaar bruidsparen op zoek zijn in dit eerste stadium. 

Een trouwambtenaar die daarnaast ook nog jullie Love-Story  op zo’n manier in beeld weet te brengen dat je een speld kan horen vallen is zeldzaam.  Een ceremonie waar traantjes worden weggepinkt, en jullie  alles terug herkennen wat je familie mocht weten over jullie. Waar jullie gasten en je kinderen een rol mogen spelen in het totaal, al is het maar  met ingefluisterde eerdere komische belevenissen met jullie.                                                                         

Die meerwaarde in een ceremonie terugvinden, zonder kromme tenen, maar juist die heerlijke oppepper ervaren door wat er wordt verteld, ja wie wil dat nou niet?

Zoek een trouwambtenaar die ontzorgt:

Als een zelfstandige trouwambtenaar 24-7 dus altijd voor je bereikbaar wil zijn, alles met je doorloopt qua organisatie, talloze extra’s heel gewoon vind, jarenlange ervaring heeft ook in het  buitenland, een heel groot hart heeft voor liefde, kinderen en vooral bruidsparen begrijpt, dan snap je waarom er nadien zoveel geknuffeld werd met deze persoon die jullie hart een jaar eerder al veroverde.

Geschreven door Greet van Topceremonie

Trouwambtenaar logo

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!