Picture of Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Bruidsboeket van droogbloemen weddingfair

Een bruidsboeket van droogbloemen

Een van de meest belangrijke items van de bruid, na de bruidsjurk is natuurlijk het bruidsboeket! Heb je weleens nagedacht over een bruidsboeket van droogbloemen? Het is een trend die perfect past bij een bohemian of festival wedding, maar ook als jullie bruiloft een klassiek of rustiek thema heeft! Naast dat droogbloemen een chique uitstraling geven aan jouw dag, hebben ze ook nog veel andere voordelen.

Een leuk aandenken

Een groot voordeel van het bruidsboeket van droogbloemen is dat ze lang meegaan! Ze zijn niet alleen bestand tegen de drukte van de grote dag, maar ze kunnen zelfs jaren meegaan, wat betekent dat je na de bruiloft een super mooi aandenken hebt aan jullie bijzondere dag. Dit maakt ze extra handig als je trouwt in het zomerseizoen. Het boeket zal zeker mooi blijven, zelfs in de stijgende hitte en zon! Een ander voordeel van een bruidsboeket van gedroogde bloemen is dat je minder snel vlekken op je trouwjurk krijgt, wel zo handig met een witte jurk!

Bruidsboeket van droogbloemen

Combineren

Om je bruiloft helemaal af te maken kun je kiezen voor een matchende corsage van droogbloemen. Daarnaast kun je droogbloemen ook gebruiken voor de rest van je bruiloftsstyling en zo zijn er nog zoveel meer manieren om de droogbloemen uit je boeket terug te laten komen op de bruiloft!

Zelf samenstellen

Het bruidsboeket kan al een aantal dagen van te voren klaargezet worden en daardoor is het mogelijk om je eigen bruidsboeket samen met de bloemist samen te stellen, hoe leuk is dat! Laat een foto zien van wat je mooi vind en kies vervolgens samen met de bloemist de materialen uit. Je bent nu helemaal klaar om te stralen op de grote dag.

Geschreven door Decoflorall

logo decoflorall

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!