Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Bloemdecraties styling bruiloft WeddingFair

23 Bloemdecoraties voor je bruiloft

Bloemdecoraties waar ze nog lang over napraten

Bloemen zijn er niet alleen voor bruidsboeketten en corsages- Een mooi boeket bij de entree en de inrichting van de locatie kunnen jouw gasten als een warm welkom omarmen waarmee de toon direct is gezet. Ze worden gebruikt als onderdeel van de styling en de sfeer. Deze bloemdecoraties gaan nog een stap verder en onderscheiden zich doordat het dankbare gespreksonderwerpen en fotolocaties worden waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Het spreekt voor zich dat ook de locatie van de trouwceremonie een sfeervolle bloemdecoratie verdient!

Voor de mooiste bloemdecoraties werken de bruiloft stylist en de arrangeur van bloemen samen

De WeddingStylist en de Arrangeur werken nauw en hand in hand samen. Als Stylist of Planner wil je er zeker van zijn dat je een goede relatie hebt met je Arrangeur. Samen hebben ze veel plezier bij het transformeren van de moeilijkste ruimtes in ruimtes met een ‘WOW’-factor.

Bij elke bruiloft is teamwerk van vitaal belang met goede communicatie – voeg een vleugje humor toe en het is de meest bevredigende ervaring voor alle betrokkenen.
Dus om het samen te vatten…

Een Arrangeur is een specialist op het gebied van ‘bloemen’. Een Stylist heeft oog voor esthetiek en transformeert de totale ruimte. De rollen zijn gescheiden, maar complementair.

Het uitwisselen van je huwelijksgelofte voor een muur van witte rozen en orchideeën is een absoluut prachtige bloemdecoratie voor een ceremonie-achtergrond.

Meer lezen over hangende – en plafond decoraties en kroonluchters KLIK HIER

Bloemdecoratie voor je ceremonie

Mooi toch?    Echt niets is te vergelijken met Moeder Natuur, de geur van verse bloemen, de perfecte kleuren… Wat een prachtige arrangementen gemaakt door @helloprettyevents om ons allemaal te inspireren!!!

Bohemian bloemdecoraties voelen zich thuis op bruiloften aan het strand

We zijn helemaal geobsedeerd door de naturelle houten look van de pallettafel in combinatie met dit amberkleurig glaswerk en de crème-witte aankleding. De cirkel vormt het perfecte middelpunt voor de trouwceremonie. de structuur creëert het perfecte kader voor de geloften van de pasgetrouwden, terwijl het weidse uitzicht op de zee  vrij is van obstakels. Het pampagras, de witte bloemen en amberkleurige grote bladen maken de look af.

Is er iets leukers dan oogverblindende juweeltinten?

Natuurlijk is een neutraal palet tijdloos en elegant, maar plezier hebben met je bruiloftskleuren en iets onverwachts doen, kan zeer de moeite waard zijn. Kies een pop of colour en het zal zeker opvallen, of je nu binnen bent of buiten.

Hieronder zie je een schitterend voorbeeld van de bloemdecoraties voor jouw Kasteelhuwelijk in de herfst. Een tapijt van bladeren, kastanjes en herfstige chrysanten vul je aan met een zee aan kaarslichtjes die je veilig in een glaasje brandt. 

In deze hoge installaties die op bomen lijken zijn maar liefst 20.000 bloemen verwerkt! Haal het voorjaar naar binnen!

Een ruime hoeveelheid hangers voor een glamoureus buitengevoel. Gecombineerd met hoge bloemstukken van roze orchideeën, rozen en flamingoplanten (anthurium)

Het magische effect van licht

Kijk het magische effect wat je bereikt met de juiste belichting van jouw bloemdecoraties! Deze luxe boeketten staan op hoge vazen, maar op water. De beangrijkste bloem die is gebruikt is de Hortensia die met haar enorme bollen een sprookjesachtige setting onderstrepen

Puur natuur bloemdecoraties oo je dinertafels

Tulpjes op je dinertafels. Puur natuur; tulpenbolletjes die je plant in een laagje mos als natuurlijke bloemdecoratie op jouw tafels. Verrassend! En je haalt het voorjaar in huis. De bolletjes geef je na afloop van de festiviteiten mee aan je gasten óf je plant ze in je eigen tuin of potten…. Een herinnering die steeds de glimlach van het moment op jouw gezicht zal toveren…

Door gebruik te maken van de originele kaarsverlichtingsarmatuur van de locatie die aan het plafond was opgehangen, werden de juiste ingrediënten geleverd voor dit hangende, trapsgewijze bloemendisplay. Deze hoge bloemdecoratie trekt bij binnenkomst direct jouw oog. De foto van Anastasia Goncharova is prachtig en het creëert zeker een moment om nooit te vergeten.

Met de petalbar dragen jouw gasten écht bij aan de sfeer; vinden ze leuk!

Entertain je gasten met een “petalbar” Een barretje gevuld met verse, echte bloemblaadjes. Jouw gasten stellen zelf hun puntzakje met bloemblaadjes samen om uit te strooien als het bruidspaar vertrekt… Hoe romantisch is dat?

Integreer jouw unieke bloemdecoratie ook in de tafelindeling. De gasten vinden zelf hun weg en maken al kennis met de zorg en aandacht die jij aan hen besteed. Een bijzonder warm welkom die zeker zal worden gewaardeerd.

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!