Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

kroonluchter ideeen voor je bruiloft weddingfair

Kroonluchter ideeën voor je bruiloft

Kroonluchter ideeën zijn glamoureus

Kroonluchter ideeën voegen een glamoureus accent toe. En een van mijn favoriete glamouraccenten moet een geweldige kroonluchter zijn, wat een essentieel onderdeel is van bruiloftsdecoraties mét of zonder verlichting. Bovendien passen kroonluchters goed bij elke bruiloftstijl, of het nu rustieke of klassieke elegantie is.

Kroonluchter ideeën zijn zo sprankelend en romantisch

en geven tegelijkertijd een vleugje vintage aan het feest. Als je overweegt kroonluchters te gebruiken op je trouwdag, bekijk dan zeker deze prachtige ideeën hieronder en laat je inspireren met je eigen exemplaar.

Wie zegt dat je een kroonluchter niet kunt ophangen zonder plafond? Wij niet… kijk eens hoe prachtig

Ontvang jouw gasten in de sfeer van je bruiloft

Wat wil je jouw gasten tonen als ze binnen komen op jouw trouw- of feestlocatie? Meubels, de receptiebalie of de richtingsbordjes? Zeg nou zelf dan kies je toch liever voor een ongebruikelijke manier om de ruimte te versieren?! Wij hebben kroonluchter ideeën voor jou op een rijtje gezet waar de gasten nog lang over napraten…

Bloemen kroonluchter

Deze bloemenkroonluchter bracht ons “outside the box”-denken echt naar een ander niveau.

Het iss de perfecte “WOW”-factor voor de bruid en haar bruidsmeisjes. Deze kroonluchter straalt een etherische schoonheid uit.

Meer lezen over bloemdecoraties op je bruiloft? 23 Ideeën vind je hier> KLIK HIER

Zelf maken of laten maken #bloemenkroonluchter

3 hangende bloemenkroonluchters speciaal gebouwd voor deze klassieke bohemian bruiloft, uitgerust met bloemen van @twfloraldesignco. Enthousiast om dit frisse tuingevoel te proberen in andere omgevingen, zoals schuren, binnenplaatsen en industriële gebouwen

Romantiek

Kan dit nog romantischer?? De lichte koele bries, de onvoorspelbare draperieën, de verse bloemen en de warme zon die op het water glinstert – het is gewoon te mooi om waar te zijn!

… of is het??

We houden van alles aan deze kleine spontane,  picknick voor lovebirds. Wat zou je er nog aan toevoegen om het perfecter te maken?

Deze 160 cm hangende “bloem en groen kroonluchter idee met hangende witte tulpen” . installatie voor je bruiloft!

Pink perfection wedding

Kroonluchter die zo mooi is in roze 💕 Een gigantische bloemenkroonluchter zag er prachtig uit samen met prachtige lage vazen ​​en massa’s taps toelopende kaarsen op de lange eettafels

Roze perfectie in al haar glorie x

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!