Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Foto Ballonnen op de trouwdag

Foto Ballonnen op de trouwdag

Foto ballonnen op de trouwdag geven een super persoonlijke touch aan je bruiloft en ballonnen maken het extra feestelijk. Hoe leuk is het om deze twee te combineren? Dit kan met heliumballonnen waaraan foto’s zijn bevestigd van jullie samen (door de jaren heen).

Wat heb je nodig?

Stap 1
De ballonnen kun je een of twee dagen van te voren vullen. Hiervoor moet je een heliumtank gebruiken. Omdat helium lichter is dan de lucht om ons heen blijven de ballonnen in de lucht! Maak met een perforator een gaatje aan de bovenkant van elke foto die je wilt gebruiken.

Veel meer inspiratie over Ballonnen op je bruiloft

Stap 2
Maak de foto’s vast aan het lintje van de ballon door het lint door het gaatje te halen. Maak een knoopje en knip eventueel loos lint van het knoopje eraf. Je zou een soort ‘pad’ van ballonnen kunnen maken: naar mate de gasten verder lopen door de zwevende ballonnen, zien ze steeds meer oudere foto’s van jullie; een trip down memory lane!

Je laat de ballonnen zweven in de ruimte als het gewicht van de kaart perfect is afgestemd op de inhoud van de ballon. Als de kaart te licht is vliegt hij onherroepelijk weg uit een open ruimte. Binnen kunnen de ballonnen hooguit naar het plafond zweven.

ballonnen bruiloft weddingfair

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!