Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Vrijgezellen uitje: 10 ideeën voor de bruid en bruidegom!

10 leuke vrijgezellenactiviteiten voor de bruid en bruidegom.

10 leuke vrijgezellenactiviteiten voor de bruid en bruidegom

Het vrijgezellen uitje is hét feestje waar de bruid en bruidegom nog een keer los kunnen gaan vóór ze definitief het huwelijksbootje instappen. De key words voor een vrijgezellenfeestje zijn dan ook: veel drank, lol maken en nog één keer genieten van ‘het vrijgezellen leven’. Tenminste, dat is het stereotype beeld dat men heeft van vrijgezellen uitje. Maar het kan ook anders! WeddingFair heeft 10 leuke en originele ideeën verzameld, zowel voor de aanstaande bruid als bruidegom.

Ben jij organisator van het vrijgezellenfeestje van je vriend of vriendin en heb je géén idee wat voor feestje of activiteit je moet organiseren? Of je nou voor een actief, groots, klein of low-budget vrijgezellenfeest wilt gaan, de onderstaande lijst geeft je hopelijk de inspiratie die je nodig hebt

5 leuke ideeën voor de bruidegom

vrijgezellen uitje bruidegom

1. Blowkarten

Blowkarten is een spannende activiteit op het strand. Het wordt ook wel strandzeilen genoemd en je haalt er wel 60 kilometer per uur mee! Het is niet lastig om te doen, dus deze activiteit is geschikt voor iedereen. Voel de wind door jullie haren en de adrenaline door je lichaam stromen! Vergeet niet een camera bij de hand te houden, want de foto’s zullen spectaculair zijn!
Na afloop sluiten jullie de activiteit af met een lekker biertje op het strand! Klik hier om een middagje blowkarten te reserveren.

2. Plan een mannen weekend naar Edinburg, Schotland

Schotland is een ruig land, een perfecte bestemming voor een mannenweekend dus! Bezoek de Schotse pubs, ga biertjes drinken, ontdek het uitgaansleven van Edinburgh en… The Underground. De hoofdstad van Schotland heeft namelijk een duister verleden en door middel van interactieve tours door de stad worden deze door de inwoners verteld. Spanning geblazen dus! Hier lees je meer over dit vrijgezellen uitje.

3. Houd een bootfeestje

Plan deze activiteit op een warme, zonnige dag, huur een bootje regel een koelbox met de lekkerste biertjes en drankjes én een goede speaker met muziek en houd een bootfeestje! Deze vrijgezellenactiviteit is redelijk simpel, maar staat wel garant voor een gezellige middag op het water!

4. Voor de actievelingen: een stormbaan afleggen

Zijn jullie allemaal actief aangelegd en houden jullie wel van competitie? Leg dan met z’n allen een stormbaan af! De vrijgezellendag sluit je natuurlijk af met een heerlijke barbecue! Hier kun je meer lezen over de activiteit en de mogelijkheden eromheen.

5. Flyboarden

Flyboarden is een leuke en sportieve activiteit die zeer hip is op dit moment. Als het ware vlieg je boven water! Je kunt namelijk met een flyboard onder je voeten tot wel 15 meter boven het water komen. Deze activiteit verzekert je van een adrenalinekick! Hier lees je meer over het flyboarden en welke activiteiten je er eventueel omheen kunt doen

5 leuke ideeën voor de bruid

vrijgezellen uitje

1. Organiseer een girlstrip

‘Een vrijgezellenfeestje? Doe ons maar een vrijgezellenweekend!,’ denken jullie. Een dure uitgave, maar wel een super leuk idee. Ga bijvoorbeeld met de meiden naar een lekker zonnige stad zoals Barcelona of Nice. Het weekend wordt gevuld met winkelen, lekker eten en wijntjes drinken. Is de bruid een grote wijnliefhebber? Het kan ook een leuk idee zijn om te kiezen voor een rondreisje door Frankrijk waarbij jullie langs allemaal wijnproeverijen gaan!

2. Maak je eigen parfum!

Meer zin in een workshop? Doe een workshop waarbij jullie je eigen parfum gaan maken! Hoe leuk is het om een eigen, unieke geur zelf te maken? Bovendien heb je dankzij deze workshop een mooi aandenken aan de vrijgezellendag. Benieuwd naar deze workshop? Klik hier voor meer informatie.

3. Organiseer een glam dropping!

Een dropping doet je misschien denken aan het kamp van je middelbareschooltijd, waarbij je door je docenten gedropt werd in het bos, maar het kan ook anders! Wat dacht je van een dropping geheel in stijl? Bij een glam dropping worden jullie namelijk afgezet door een limousine. Tijdens het ritje in de limousine genieten jullie van de luxe en de champagne, maar eenmaal op bestemming worden jullie gedropt en moeten jullie de limousine terug zien te vinden… Spanning gegarandeerd! Meer weten? Hier lees je alles over deze originele activiteit.

4. Oui oui , Paris!

Een dagje naar Parijs met je vriendinnen als vrijgezellenuitje? Waarom niet? Met de Thalys ben je razendsnel vanuit Amsterdam in het fashionable Parijs. Vul de dag door allemaal één mooie outfit of jurk te scoren en ga daarna lekker uiteten in een Frans restaurant of bezoek een hippe jazz bar. Eventueel kunnen jullie in de mooie stad overnachten, maar ’s avonds weer op de trein naar huis stappen kan natuurlijk ook! Kijk hier voor de actuele prijzen van Thalys.

5. Een cocktail workshop!

Houden jullie allemaal van cocktails? Doe een cocktail workshop! Zo’n workshop kan ook thuis! Als jullie gezegend zijn met een mooie, zonnige dag, kies dan de tuin van een van de vriendinnen uit die je mooi versiert met leuke decoratie zoals roze ballonnen, schattige kussentjes en natuurlijk veel lekkere hapjes. Als de bride-to-be eenmaal op locatie aankomt, wordt ze verrast met een leuk versierde tuin én een cocktailworkshop, waar jullie leren om de lekkerste cocktails te maken. Deze drink je naderhand natuurlijk in de tuin, onder de zon, op. Meer informatie over deze thuisworkshop vind je hier.

Uiteraard kunnen de ‘mannenactiviteiten’ ook gedaan worden door vrouwen en andersom. Het is maar net wat je leuk vindt! Hopelijk hebben we jou als organisator geholpen met het vinden van het perfecte idee voor het vrijgezellenfeest van je vriend of vriendin. Wat je ook van plan bent, veel succes met de organisatie en… geniet ervan!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!