Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Trouwvervoer in alle soorten en maten. Welke kies jij?

Trouwvervoer in alle soorten en maten, welke kies jij?

De gasten staan klaar met de camera’s, wachtend op jullie aankomst. Er wordt op de horloges gekeken, komen ze al? Het neefje dat alvast op de hoek van de straat is gaan staan begint enthousiast te springen. Ja, daar zijn ze! Iedereen kijkt hun ogen uit. Wat een start van jullie bruiloft! Welk vervoersmiddel kies jij?

De auto is het meest gebruikte trouwvervoer. Er is dan ook veel keus in merk, soort, maat en kleur. Een Oldtimer is natuurlijk een geweldig aanzicht en doet het altijd goed op de trouwfoto’s. Maar misschien heb jij meer met limousines en andere moderne luxe auto’s! Wat dacht je van een extreem snelle auto met strakke contouren en deuren die naar boven open klappen? Je kunt ook kijken naar een pick-up truck of zelfs per bus vervoerd worden.

Een oldtimer

Een oldtimer is een veel gekozen trouwauto onder de bruidsparen. Deze speciale auto doet het altijd goed op de foto’s en zorgt voor een mooie sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een oldtimer busje een voor een klassieke oldtimer. Oldtimers zijn er in alle soorten en maten. Een ding is zeker, met een oldtimer als trouwvervoer  zit je altijd goed!

klassieke oldtimer

Huwelijksbootje

Ligt de trouwlocatie aan een sloot of meer? Zoek uit of je met een boot aan kunt leggen op je grote dag. Al vaar je maar tien meter omdat je bij de buren in de boot bent gestapt, jullie aankomst is geweldig. Typisch gevalletje van ‘in het huwelijksbootje stappen’! 

trouwvervoer huwelijksbootje

Het typisch Hollandse trouwvervoer!

De fiets is een erg geliefd en dagelijks vervoersmiddel in Nederland. Op bruiloften zie je hem wat minder vaak voorbijkomen. De bruid is bang dat haar sleep tussen de spaken komt of dat haar jurk spontaan scheurt en houdt daarom de fiets liever af. Terwijl er genoeg oplossingen zijn! Denk maar aan een bakfiets of een riksja. Bruid in de bak en je hoeft je niet meer druk te maken om de jurk 😉 Ook fijn met zomers weer: de Vespa. Ga voor de creme witte of mintgroene versie voor een zachtere uitstraling en felrood om te knallen op jullie bruiloft. 

Moderne trouwauto's

Misschien heb jij meer met limousines en andere moderne luxe auto’s! Wat dacht je van een extreem snelle auto met strakke contouren en deuren die naar boven open klappen?

Boers trouwvervoer

Komen jullie uit een boerenfamilie en ligt jullie hart bij de koeien en de kippen? Hebben jullie romantische uurtjes beleefd tussen het hooi en gaan jullie wonen op een boerderij? De tractor is dan een fantastisch vervoersmiddel op de mooiste dag van je leven. Hetzelfde geldt voor andere beroepen waar jij of je echtgenoot een grote passie voor hebben. Laat het terugkomen op je bruiloft! En met een voorliefde voor paarden nemen jullie natuurlijk de huifkar of komen jullie aan met paard en wagen.

Wij hopen je meer inspiratie voor trouwvervoer gegeven te hebben! Kan je nou echt niet kiezen? Kom dan eens langs naar onze WeddingFair’s waar je verschillende trouwauto’s kunt bewonderen!

Let op: check altijd hier of de gewenste bedrijven aanwezig zijn op de beurs om teleurstelling te voorkomen!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!