Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Origineel trouwvervoer

Originele alternatieven voor trouwvervoer

Origineel trouwvervoer

Je trouwdag is misschien wel een van de belangrijkste dagen in je leven. Naast het krijgen van een kind is dit een dag die je absoluut nooit meer zult vergeten. Logisch dus ook dat je alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Waar een klein deel van de vrouwen de organisatie uit handen geeft, zal het overgrote deel alles zelfs willen kunnen regisseren. Naast de aankleding, hapjes en trouwjurk, is ook de trouwauto een belangrijk onderdeel van het geheel. Niet alleen voor het maken van de foto’s, maar natuurlijk ook voor de aankomst. Zo heb je zelf de keuze of je gaat voor een luxe sportwagen of het toch houdt bij een klassieke oldtimer. Heb je nu helemaal niets met auto’s of wil je het gewoon over een compleet andere boeg gooien, dan zijn er natuurlijk genoeg originele alternatieven waaruit je kunt kiezen.

Motor met zijspan

Zijn jullie beiden dol op motorrijden, dan is een aankomst in een motor met zijspan jullie beide natuurlijk op het lijf geschreven. Het enige nadeel is dan wel dat er iemand van jullie beide moet regelen. Doe je dit liever niet, dan heb je ook de keuze om te gaan voor een trike. Dit is een motor op drie wielen, waarbij je ook verschillende uitvoeringen hebt waar iemand voor zit die rijdt en je een soort van ‘achterbank’ hebt, waar jullie als stel op kunnen zitten. Houd er wel rekening mee dat je tijdig reserveert, aangezien naast de klassieke trouwauto ook een motor vrij populair is als vervoermiddel bij een bruiloft.

Bakfiets

Wil je in stijl aankomen op je eigen bruiloft, dan is een bakfiets een absolute aanrader. Het grote voordeel is dan ook dat wanneer je er zelf een hebt, dit flink in de kosten scheelt. Dus stel dat je al een tijdje twijfelt om een elektrische bakfiets aan te schaffen, dan is dit misschien wel het perfecte moment. Zo kun je gemakkelijk een proefrit maken op iedere bakfiets naar keuze bij Amslod en kom je in stijl aan op je eigen bruiloft. Het leuke aan een bakfiets, is dat niemand dit verwacht, waardoor de verrassing alleen maar groter is. Wel is het belangrijk er even rekening mee te houden dat de wegen wel goed begaanbaar zijn. Stel dat jullie gaan trouwen bij een oude boerderij en de route er naartoe is een hobbelig zandpad, dan is dit misschien niet de meest gelukkige keuze.

Koets met paarden

Willen jullie echt in stijl aankomen en worden verwelkomd als koninklijk echtpaar? Dan is een witte koets natuurlijk het ultieme vervoermiddel. Helemaal compleet wordt het pas als er ook nog 2, 4 of zelfs 6 paarden voor gespannen zijn en jullie beide uitstappen en vervolgens jullie entre maken over een rode loper. Nu is een koets vaak qua kosten niet eens zo heel veel anders dan het huren van een dure auto, dus is het zeker het overwegen waard. Wel is het even goed na te denken of het wel of niet bij jullie past, aangezien het wel net even een stapje hoger is dan de traditionele opties zoals we hierboven hebben besproken.

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!