Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

kasteelbruiloft

Trouwpak voor een kasteelbruiloft

Voor een kasteelbruiloft is het belangrijk om een pak te kiezen dat elegantie uitstraalt en de majestueuze omgeving aanvult. Hier zijn drie voorbeelden van trouwpakken voor de bruidegom, inclusief hun kleur, materialen en accessoires, die geschikt zouden zijn voor een kasteelbruiloft.

1. Klassieke zwarte smoking

Een klassieke zwarte smoking is perfect voor een kasteelbruiloft.   

   – Kleur: Zwart

   – Materialen: Wol of fluweel

   – Accessoires: Fris wit overhemd, zwarte vlinderdas, zwarte lakleren schoenen, zilveren manchetknopen en een zwarte pochet. Het toevoegen van een zwart satijnen vest of een cumberband kan de formele look versterken.

Kasteelbruiloft
kasteelbruiloft

2. Marineblauw driedelig pak

Marineblauw is een traditionele kleur en past helemaal in het thema van een kasteelbruiloft!

  – Kleur: Marineblauw

  – Materialen: Fijne wol of tweed

  – Accessoires: wit of lichtblauw overhemd, zijden stropdas met patroon (bijv. Paisley of stippen) in complementaire kleuren, bruine leren Oxford-schoenen, zilveren of gouden manchetknopen, een pochet dat overeenkomt met het stropdaspatroon en een coördinerend vest om het driedelige ensemble compleet te maken.

kasteelbruiloft
kasteelbruiloft

3. Grijs pak met tweed accenten

Grijs is een neutrale kleur en kan met heel veel kleuren worden gecombineerd.

  – Kleur: Lichtgrijs of antracietgrijs

  – Materialen: Wol of tweed met subtiele texturen

  – Accessoires: Fris wit of lichtblauw overhemd, stropdas met patroon met hints van grijze of complementaire kleuren, bruine leren brogues of monniksbandschoenen, zilveren of gunmetal manchetknopen, een pochet in een coördinerende kleur of patroon, en een tweed vest voor een vleugje rustieke charme.

kasteelbruiloft
kasteelbruiloft
kasteelbruiloft

Bij je uiteindelijke keuze moet je natuurlijk ook rekening houden met jouw persoonlijke stijl, lichaamstype en voorkeuren. Het wordt altijd aanbevolen om verschillende opties te proberen om de beste pasvorm en algehele uitstraling voor de bruidegom op deze speciale dag te garanderen. Lees hier welke stappen je moet nemen om het perfecte trouwpak opmaat te vinden

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!