Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

trouwpak op het strand

Trouwpak voor een bruiloft op het strand

Voor een strandbruiloft is het belangrijk om een trouwpak te kiezen dat niet alleen stijlvol is, maar ook geschikt voor de omgeving en het weer. Hier zijn drie voorbeelden van pakken voor een strandbruiloft, inclusief hun kleur, materialen en accessoires

Lichtgrijs linnen pak

Kleur: Lichtgrijs is een uitstekende keuze voor een strandbruiloft omdat het de sfeer aan zee aanvult.

Materialen: Kies voor een linnen pak omdat het lichtgewicht, ademend en perfect is voor warmer weer. Daarnaast is linnen ook nog eens een van de meest duurzame materialen.

Accessoires: Combineer het pak met een fris wit of lichtblauw overhemd, een slanke linnen stropdas in een complementaire kleur en bruine leren loafers of sandalen. Voeg een pochet toe in een coördinerend patroon of effen kleur voor een stijlvolle touch.

Vorige slide
Volgende slide

Marineblauw Seersucker pak

Kleur: Marineblauw is een veelzijdige en klassieke kleur die goed werkt voor strandbruiloften.

Materialen: Kies een seersucker-pak omdat het is gemaakt van lichtgewicht katoenen stof met een kenmerkende gepoetste textuur, waardoor een betere luchtstroom mogelijk is.

Accessoires: Combineer het pak met een wit of lichtroze overhemd, een zijden stropdas met patroon in een complementaire kleur en bruine leren loafers of bootschoenen. Overweeg een corsage met tropische bloemen of om een klein schelpenaccessoire toe te voegen voor een op het strand geïnspireerde flair.

Vorige slide
Volgende slide

Beige katoenen pak

Kleur: Beige of lichtbruine tinten zijn een uitstekende keuze voor een strandbruiloft, omdat ze een aanvulling vormen op de natuurlijke omgeving.

Materialen: Kies voor een katoenen pak omdat het ademend en comfortabel is bij warmere temperaturen.

Accessoires: Combineer het pak met een lichtblauw of pastelkleurig overhemd, een getextureerde katoenen of linnen stropdas en bruine leren sandalen of loafers. Overweeg om een stro fedora hoed of zonnebril toe te voegen om te beschermen tegen de zon en de strandvibe te verbeteren.

 

Vorige slide
Volgende slide

Het is vooral belangrijk om lichtgewicht en ademende materialen te kiezen om comfort te garanderen tijdens de huwelijksceremonie en het feest. Houd bovendien rekening met het thema en de formaliteit van de bruiloft bij het selecteren van accessoires om de look voor de strandbruiloft van de bruidegom te voltooien. Lees hier verder over trouwpakken trends!

 

Organiseren jullie een strandbruiloft en zijn jullie nog druk bezig met het maken van de juiste keuzes? Lees dan hier verder over het geven van een beachy toast of 5 beachy desserts!

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!